2017. július 04. | 14:37

Annak érdekében, hogy szó szerint még nagyobb betekintést kapjatok az autók világába, 180 és 360 fokos képeket láthattok júliustól az Alapjárat facebook oldalán

 


Július során eddig két alkalommal került feltöltésre az Alapjárat facebook oldalára 180 fokos kép. A fotókon asztali gépen kattintással és húzással lehet navigálni, míg mobil eszközökön a facebook alkalmazás segítségével lehet megtekinteni ezeket a fényképeket.

Első alkalommal egy 3-as BMW fülkéjébe nyerhettek betekintést az Alapjárat olvasói. A facebook bejegyzés a képre kattintva érhető el.

 

 

? Nézz körbe egy 3-as BMW fülkéjében! ? #Alapjárat #BMW3

Közzétette: Alapjárat – 2017. június 30.

 

 

Egy majdnem 300.000 kilométert futott, ennek ellenére kiváló állapotnak örvendő Audi A7 belteréről is készített egyik kollégánk egy mozgatható panorámaképet, mely kattintás után új fülön nyílik meg mozgatható formátumban.

 

? Íme egy majdnem 300.000-et futott Audi A7 beltere. Azért még így is rendben van, nem igaz? ? #Alapjárat #AudiA7

Közzétette: Alapjárat – 2017. július 3.

 

 

Kedvet kaptál a 180 vagy a 360 fokos képek készítéséhez?

A következő eszközökkel tudsz könnyedén ilyen felvételeket készíteni:

  • iPhone 4S vagy újabb
  • iPad mini 2 vagy újabb
  • iPad Air és iPad Air 2
  • iPad Pro
  • Samsung Galaxy S5 vagy újabb
  • Note 3 vagy újabb

A fenti eszközökkel készített panorámaképeket a facebook automatikusan 180/360 fokos képként értelmezi, és ebben a formátumban töltődnek fel. Humoros képekre is vevők vagyunk, a hátsó ülésre elrejthetsz valami meglepőt...

Ha szeretnéd megosztani a képeidet minél több autó kedvelővel, küldd el nekünk a facebookon üzenetben, vagy juttasd el a 360 fokos fotó linkjét az info@alapjarat.hu e-mail címre! Az Alapjárat csapata által legjobbnak ítélt fotót Alapjáratos bögrével jutalmazzuk.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!