Az Alapjárat stábja egy hirtelen ötlettől vezérelve találta ki a rendezvényt, ahova meghívtuk Nagy Danit is, aki a M1RA színeiben vitézkedik egy Hyundai-jal a TCR-ben. A fiatal pilóta elfogadta az Alapjárat meghívását és természetesen egy i30N-nel érkezett, amit a Duna Autó biztosított számára.

A megvalósításra viszonylag kevés idő állt rendelkezésre, mégis úgy gondolom, hogy sikeres lett a rendezvény. Sokan ellátogattak a Gokart Sportarénába, ahol kötetlenül tudtak beszélgetni a fiatal pilótával, valamint sokakat érdekeltek az autók is. Igen, több is volt!

Pontosabban három i30N is állt egymás mellett. Amint már említettem, Dani érkezett a fehérrel, az Alapjárat stábja a Hyundai Magyarországtól kapott tesztelésre egy Performance változatot, valamint egyik olvasónk, Vörös Norbi is jelezte, hogy ő is csatlakozna (ezúton is kösz mégegyszer! 😉 ). Bitang jó, versenyautós, durrogós hangja van egynek is, hát még háromnak! El is engedtük, ami a csövön kifért...

Miután mindenki szemügyre vette kívül, illetve belül a fenevadakat, elkezdődtek a gokartversenyek. Aki elég bátor volt, az kiállhatott Dani ellen. Az Alapjárat stábjának egy része is érezte magában az erőt egy kis háziversenyre. Dani testvére, Kamilla volt a leggyorsabb, szoros volt, de kikaptunk. Viszont ez nem is erről szólt, hanem arról, hogy jól érezük magunkat az olvasókkal együtt.

Köszönjük a helyszínt a Gokart Sport Arénának, illetve mindenkinek aki eljött! Remélem nemsokára hasonló keretek közt találkozunk még!