Ismét Kunmadarason gyülekeztek az MX-5-ök - GALÉRIA

Frissítve:
2018-09-18, 22:00

A Magyar MX-5 Klub tagjai augusztus utolsó hétvégéjén rekkenő hőségben is bevették a kunmadarasi repteret.

A Kunmadarasi Repülőtérre gyűltek a Miaták és tökéletesen elfértek az Extrém Fesztivál mellett, ahol többek közt gyorsulási bajnokság zajlott. Biztosan nagyon izgalmas volt, de oda csak egy-két miatárs miatt néztem be. A szervezésben is voltak fennakadások, amit már érkezésnél első kézből tapasztaltam. Igazából nem tudom, hogy miért lepődök meg ennyi év után is ezen. Nagyon kevés, olyan hazai rendezvényen voltam, ahol minden flottul ment. De nem is érdemes többet foglalkoznom ezzel.

A Magyar MX-5 Klubhoz mentem és ott semmi probléma nem volt, minden működött.

Mazda MX-5 generációk autóstalálkozón Kunmadaras
Lassan két éve, hogy megvan az NB-m, Adri körülbelül azóta noszogat, hogy menjek el vele egy találkozóra, de valahogy mindig közbe jött valami. Meg az őszintét megvallva nem is nagyon mozgatott a gondolat, hogy ellátogassak akár egyre is. Az élet a legjobb rendező, ezt nyilván tudod te is! Úgy alakult, hogy a saját MX-5-öm nélkül, off autóval kellett részt vennem az első találkozón. Volt egy kis incidensem egy bolgár kamionossal, ezért most pihen a kicsi kocsi.

Nagyon kedvesen és közvetlenül fogadtak a márkatársak, annak ellenére, hogy sokan szerintem a Facebook csoportba posztolt balesetről szóló cikkben találkoztak először a nevemmel és az autómmal.

Szombaton kora reggel felkerekedtem, hogy időben leérjek a találkozóra. A vérbeli fanatikusok, már 9 óra után ott voltak, de persze elvétve később is érkeztek még.

Mazda mx-5 találkozó
A rendezvényen három helyen lehetet Macudákat látni. A gyorsulásnál, a gyülekezőhelyen és az ügyességi/szlalom pályán. Én az utóbbi kettő közt mozogtam inkább, mert ott csinálták a
showt rendesen!

Nagyon sok jó dolog van MX-5-ökben, - tudnám sorolni egy ideig - és mindig találok valami pozitívumot, most éppen az tűnt fel, hogy a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően, ami akár két generációval kompatibilis nincs két egyforma! Szóval, ha egyedi autót szeretnél, amilyennel tuti nem találkozol szembe, akkor íme egy opció.

Háfra Zsolt a Mazda MX-5 találkozón

Örülök, hogy végül elmentem Kunmadarasra, kedvet kaptam klub találkozókra járni. Remélem a legközelebbire már a saját kis Miatámmal gurulhatok.

Forrás:

  • Alapjárat helyszíni tudósítás

Kapcsolódó írások

ima a Volkswagenhez
2018. szeptember 19.
Szeptember negyedik hétvégéjén sem maradsz autós programok nélkül. A Hungaroringen Volkswagenek gyülekeznek, míg Veszprémben Toyota és Lexus csődület várja a márka kedvelőit. A Népligetet pedig tuning, veterán és amerikai autók lepik majd el
7. Szocijármű Kiállítás és Nosztalgia Találkozó Szolnok Barkas B1000 autószállító
2019. augusztus 05.
A hajdani KISZ tábor területén egy délelőtt erejéig idén is összegyűltek a szocialista autóipar veterán remekei.
Az év utolsó Parkoló Parádéja - GALÉRIA
2017. október 16.
Október 15-én, vasárnap került megrendezésre a 2017-es év utolsó Parkoló Parádéja, ahol hömpölygő tömeg és káprázatos autóáradat fogadott minket
Esemény és programajánló május 12-13 között!
2018. május 08.
Nagyon aktív lesz a hétvége autós szempontból és egészen különleges is! Győrben cabrio találkozó, Tapolcán nemzetközi Ikarus találkozó, Verőcén pedig szezonnyitó Opel találkozó lesz és ez még nem minden!