Képgaléria a Londoni Autószalonról I. rész

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Tarts egy kis szemlét velem a Londoni Autószalon csodái között!

Ebben a galériában a Londoni Autószalonon készült felvételeket találod meg. A fotókat elkészültük eredeti sorrendjében nézheted végig, így előtted is abban a sorrendben jelennek meg a kiállított gépek, ahogy azt Én is láttam Londonban. Maga a kiállítás kisebb, mint amire számítottam, először látogattam meg a rendezvényt, de ez nem azt jelenti, hogy volt látni való.

Az első részben megnézheted többek között, a Unity Lowrider szerviz egy munkáját és csinos hostessüket, tuning kamionokat, a több mint 1600 km/h sebességre képes Bloodhound SSC-t, az új Lexus LC500 H-t, vagy ha tetszett a Genfi Autószalonról hozott képek között a David Brown Automotive standja, akkor ismét örülhetsz, mert hazai keretek között sem volt gyengébb a felhozatal.

Aminek én kifejezetten örültem, hogy a Liberty Walk standján kívül a Drivetribe és a Hardtuned is helyet kapott a kiállítók között. Így azt mondanám, ebből a galériából természetesen a Lexus és a Hard Tuned R35GTR volt a kedvencem. Persze nem maradhat el az igazi Zombi Apokalipszis Hummer sem, de mivel nem vagyok nagy terepjáró őrült így annak csak a katonai mivolta, ami magával ragadott.

Neked melyik gépsárkány volt a kedvenced?

Galéria a Londoni Autószalonról

Kapcsolódó írások

Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!