Képgaléria a Londoni Autószalonról I. rész

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Tarts egy kis szemlét velem a Londoni Autószalon csodái között!

Ebben a galériában a Londoni Autószalonon készült felvételeket találod meg. A fotókat elkészültük eredeti sorrendjében nézheted végig, így előtted is abban a sorrendben jelennek meg a kiállított gépek, ahogy azt Én is láttam Londonban. Maga a kiállítás kisebb, mint amire számítottam, először látogattam meg a rendezvényt, de ez nem azt jelenti, hogy volt látni való.

Az első részben megnézheted többek között, a Unity Lowrider szerviz egy munkáját és csinos hostessüket, tuning kamionokat, a több mint 1600 km/h sebességre képes Bloodhound SSC-t, az új Lexus LC500 H-t, vagy ha tetszett a Genfi Autószalonról hozott képek között a David Brown Automotive standja, akkor ismét örülhetsz, mert hazai keretek között sem volt gyengébb a felhozatal.

Aminek én kifejezetten örültem, hogy a Liberty Walk standján kívül a Drivetribe és a Hardtuned is helyet kapott a kiállítók között. Így azt mondanám, ebből a galériából természetesen a Lexus és a Hard Tuned R35GTR volt a kedvencem. Persze nem maradhat el az igazi Zombi Apokalipszis Hummer sem, de mivel nem vagyok nagy terepjáró őrült így annak csak a katonai mivolta, ami magával ragadott.

Neked melyik gépsárkány volt a kedvenced?

Galéria a Londoni Autószalonról

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
Mercedes SLR McLaren
2019. május 19.
626 lóerő, 780 Nm, 330 km/h feletti végsebesség. Ezekkel az értékekkel az SLR McLaren méltán vált a 2000-es évek egyik csúcsragadozójává!

További hírek