Stance Texasból - Galéria

Frissítve:
2018-10-25, 14:13

A StanceNation teljesen kimaxolja a kezük alá került autókat: rommá ültetik őket, robbantott gumival és kőkemény futóművel teszik őket teljessé

A szokás Japánból származik, de mára már az egész világon elterjedt. Amerikában szinte minden nagyvárosban találkozhatunk egy hasonló garázzsal, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk autónkat, hiszen képesek bárki álmát megvalósítani. Hazánkban a Stancefest az említésre méltó rendezvény, ami minden évben megrendezésre kerül. 

A StanceNation legutóbbi eseménye Texasban került megrendezésre, amely idén sem okozott csalódást a kilátogatóknak. Ebben az évben szerényebb számban képviselték magukat a team/crew autók, inkább személyes kötődésű és kereskedők által készített járgányokat csodálhattak meg az érdeklődők. A felhozatal lenyűgöző volt tehát, a megszokott módon a Toyo Tires és Meguiars támogatta a rendezvényt.

Stancenation

A StanceNation csapata leközelebb Houstonba, Dallasba és Fort Worthba látogat, ahol meglepetéssel várják a közönséget! Ha a közeljövőben Amerikába vetődnél, ne hagyd ki a Stance őrültek következő rendezvényét! Addig is tekintsd meg a Stancenation galériáját!

Forrás:

Kapcsolódó írások

Stancefest - A hazai autók legjava
2018. november 02.
Hétvégén tartották meg az itthoni autóstalálkozók közül talán az egyik legszínvonalasabbat. A 819 Company évről évre a legjobb autókat hozza el a Golftanya gyepére.
Hétvégi programajánló november első hétvégéjére!
2017. november 02.
Budapesten megrendezik autós szépségverseny díjkiosztót, rendeznek többek között veterán, tuning és roadster kategóriákban. Nyirádon kamion és quad bemutatóval fűszerezett versenyek lesznek, Egerben pedig az Országos Ralibajnokság zárófutamára kerül sor.
Tuning stílusok – Hellaflush, a félelmetes lazaság megtestesítése
2018. február 02.
Forma a funkció felett? Igen, ültesd le az autód használhatatlan mértékig, majd használd!
AutoMobil & Tuning Show most hétvégén!
2018. november 02.
Ezen a hétvégén kerül megrendezésre az AMTS Budapesten, Közép-Kelet Európa legnagyobb élményközpontú autókiállítása