Stancefest - A hazai autók legjava

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

Hétvégén tartották meg az itthoni autóstalálkozók közül talán az egyik legszínvonalasabbat. A 819 Company évről évre a legjobb autókat hozza el a Golftanya gyepére.

Dodge Pickup

Szerencsére egyre több az ilyen elmebeteg épített autó

A bejutás nem egyszerű, regisztrációt követően gondos válogatás után nyernek bebocsátást, a fő szempont persze, hogy az autó alja minél közelebb legyen a földhöz. Sajnos a válogatás minden évben port kavar, de a minőségnek ára van. A srácok jó munkát végeztek, jobbnál-jobb porba rakott négykerekűek követték egymást a tökéletes pázsiton. Az pedig külön öröm, hogy külföldiek is érkeztek a környező országokból.

Ferrari 348

Igen, ez valóban egy porba rakott, magyar Ferrari

Ugyan az autóké a főszerep, de aki kilátogatott 9 DJ élő szettjét hallgathatta meg, illetve az extra látványosságért az élő graffiti és Scratch Show felelt. Hogy senki ne maradjon étlen - szomjan, a Zing burger folyamatosan sütötte a burgereket, a Bp BARbq pedig a jobbnál jobb húsokat, az italt pedig a Heineken, Russian Standard és a Bomba biztosította.

Porsche Carrera

Ferrarik, Porschék, vannak itthon csodák

A Stancefest fejlődése az elmúlt 5 évben példaértékű, remélhetőleg egyre több benzinvérűt sarkall autójának igényes építésére. Jövőre várjuk a folytatást.

Fotók:

A Golftanyán a mellett, hogy 4 hektáros területen ismerkedhetsz a golffal, számos izgalmas programon is részt vehetsz. A rendezvényekről tájékozódj a Golftanya facebook oldalán!

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a
Facebookon! Köszönöm!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek