hétfő - 2023. szeptember 25.
19.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Stancefest - A hazai autók legjava

2017. július 17. | 14:43

Hétvégén tartották meg az itthoni autóstalálkozók közül talán az egyik legszínvonalasabbat. A 819 Company évről évre a legjobb autókat hozza el a Golftanya gyepére.


Szerencsére egyre több az ilyen elmebeteg épített autó

A bejutás nem egyszerű, regisztrációt követően gondos válogatás után nyernek bebocsátást, a fő szempont persze, hogy az autó alja minél közelebb legyen a földhöz. Sajnos a válogatás minden évben port kavar, de a minőségnek ára van. A srácok jó munkát végeztek, jobbnál-jobb porba rakott négykerekűek követték egymást a tökéletes pázsiton. Az pedig külön öröm, hogy külföldiek is érkeztek a környező országokból.
Igen, ez valóban egy porba rakott, magyar Ferrari

Ugyan az autóké a főszerep, de aki kilátogatott 9 DJ élő szettjét hallgathatta meg, illetve az extra látványosságért az élő graffiti és Scratch Show felelt. Hogy senki ne maradjon étlen - szomjan, a Zing burger folyamatosan sütötte a burgereket, a Bp BARbq pedig a jobbnál jobb húsokat, az italt pedig a Heineken, Russian Standard és a Bomba biztosította.
Ferrarik, Porschék, vannak itthon csodák

A Stancefest fejlődése az elmúlt 5 évben példaértékű, remélhetőleg egyre több benzinvérűt sarkall autójának igényes építésére. Jövőre várjuk a folytatást. Fotók: A Golftanyán a mellett, hogy 4 hektáros területen ismerkedhetsz a golffal, számos izgalmas programon is részt vehetsz. A rendezvényekről tájékozódj a Golftanya facebook oldalán!
Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!
A 8 legdrágább veterán autó Játék - Válaszolj 10 ralival kapcsolatos kérdésre!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!