Szerencsére egyre több az ilyen elmebeteg épített autó

A bejutás nem egyszerű, regisztrációt követően gondos válogatás után nyernek bebocsátást, a fő szempont persze, hogy az autó alja minél közelebb legyen a földhöz. Sajnos a válogatás minden évben port kavar, de a minőségnek ára van. A srácok jó munkát végeztek, jobbnál-jobb porba rakott négykerekűek követték egymást a tökéletes pázsiton. Az pedig külön öröm, hogy külföldiek is érkeztek a környező országokból.


Igen, ez valóban egy porba rakott, magyar Ferrari

Ugyan az autóké a főszerep, de aki kilátogatott 9 DJ élő szettjét hallgathatta meg, illetve az extra látványosságért az élő graffiti és Scratch Show felelt. Hogy senki ne maradjon étlen - szomjan, a Zing burger folyamatosan sütötte a burgereket, a Bp BARbq pedig a jobbnál jobb húsokat, az italt pedig a Heineken, Russian Standard és a Bomba biztosította.


Ferrarik, Porschék, vannak itthon csodák

A Stancefest fejlődése az elmúlt 5 évben példaértékű, remélhetőleg egyre több benzinvérűt sarkall autójának igényes építésére. Jövőre várjuk a folytatást.

Fotók:

A Golftanyán a mellett, hogy 4 hektáros területen ismerkedhetsz a golffal, számos izgalmas programon is részt vehetsz. A rendezvényekről tájékozódj a Golftanya facebook oldalán!

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a
Facebookon! Köszönöm!