A furgon bérlés során számtalan kérdés merülhet fel bennünk, az egyik ilyen, hogy mekkora rakterű furgonra lehet szükségünk. A raktér nagysága igen fontos, hiszen tevékenységünk hatékonyságát nagyban befolyásolja, hogy mennyi terméket, árut tudunk egy időben bepakolni.

Nem számít, hogy a furgon bérlés Budapesten vagy vidéken történik mindenki számára fontos, hogy egy megbízható és a tevékenységéhez megfelelő rakterű furgon álljon rendelkezésre. Az, hogy mekkora rakterű furgonra van szükségünk legfőképp csomagjaink mérete és mennyisége határozza meg.

Iveco furgon

Összeszedtük a leggyakoribb furgon raktér méreteket illetve, hogy milyen tevékenységhez lehet a leginkább ideális. Ez kiindulási pontnak tökéletes, viszont a bérlés előtt feltétlen javasoljuk, hogy egyeztessen a járművet bérbeadó cég szakértőivel annak érdekében, hogy biztos megfelelő legyen az Ön tevékenységeihez.

6-10 m³: Kényelmes, kompakt méret, amelyek kisebb csomagok, kartonok és bútorok szállításához lehet alkalmas. Több, nagyobb méretű csomag esetén a kevesebb fordulás érdekében érdemes lehet nagyobb verziót választani.

10-15 m³: Ezzel a térfogattal már nagyobb termékek is szállíthatóak. A nagyobb tér miatt kényelmesen el is tudjuk különíteni egymástól a termékeket, ha szükséges.

15-20 m³: A méret, amivel akár már egy bútoráruház nagyobb lapraszerelt termékeit is kényelmesen el tudjuk szállítani. Nagyobb költözéshez, nagyobb csomagú szállításhoz leginkább ezt javasoljuk.

A térfogaton kívül természetesen fontos, hogy milyen típusú furgont bérlünk, egyes termékeknek speciális tárolásra van szüksége. Ilyen igény lehet például hűtött térrel ellátott furgonok. 2021-ben viszont már teljesen jogos elvárás, hogy a környezetünk védelmében elektromos furgonok bérlésre is legyen mód.

A furgon bérlés menete a Viarent.hu-nál egyszerű és kényelmes, számtalan különböző típus közül válogathatunk. A folyamat online, egyszerűen elindítható, ezzel rengeteg időt spórolva magunknak.

Legyünk körültekintőek és mindig megbízható helyről béreljünk haszongépjárművet.