2021. augusztus 18. | 22:36

Webáruházad van és úgy gondolod, hogy itt az ideje továbblépni, akkor terjeszkedj a Wsfind segítségével. A honlap összegyűjti a webshopokat a kicsiktől a nagyokig, ami számos előnnyel garantálja a kereslet növekedését. De vajon miért éri meg mindez, miért érdemes őket választani? Cikkünkben részletesen beszámolunk arról, mit nyerhetsz a csatlakozással.

Mit kell tudni a Wsfindról?

A Wsfind egy olyan gyűjtőoldal, ahova webáruházzal tudsz regisztrálni. Az online vásárlást segítő, további forgalmat generáló honlapon össze lehet hasonlítani az árakat és a termékeket. Amennyiben pedig kinéztél valamit, akár későbbre is elmentheted azt, így nem kell újra megkeresned.

A küldetésük, hogy a lehető legtöbb hazai webshopot összegyűjtsék, így téve könnyebbé a vásárlást. A fő cél pedig, hogy a szolgáltatásaikat folyamatosan fejlesszék, így az érdeklődők a lehető leggördülékenyebb módon tudjanak vásárolni. Ezzel a partnereknek olyan mennyiségi forgalmat generálnak, amelyek sokszorosan megtérülhetnek.

Miért érdemes terjeszkedni a Wsfind segítségével?

A weboldal a regisztrációt követően azonnal megajándékoz. Ha csatlakozol hozzájuk, ők állják az első 10.000 forintnyi forgalmadat, ezzel segítve a kis webshopoknak is. A fizetés ráadásul nem a megjelenés alapján történik, hanem kizárólag a valós forgalom után. Neked csak a kattintásokért kell pénzt kiadnod, tehát amíg nincs megrendelésed, addig utalnod sem kell a honlapnak.

A terjeszkedés a Wsfind segítségével azért is éri meg, mert jelenleg hetente több mint 17 ezer érdeklődő látogat el hozzájuk, akik napi szinten böngészik a webáruházak listáját. Amennyiben pedig kisebb költségvetéssel rendelkezel, a fizetési rendszernek hála Te állíthatod be, hogy mennyit is tudsz költeni az egyes kiemelésekre.

Hogyan csatlakozhatsz a csapathoz?

A weboldalra történő regisztráció mindössze öt percet vesz igénybe, ráadásul a webshop összekötése a Wsfinddal nem igényel nagy fejlesztéseket sem. Egyedül egy egyszerű XML adatfolyamra lesz szükség, és már kész is a kapcsolódás.

Milyen egyéb lehetőségeid vannak?

A megjelenés kapcsán nemcsak a webáruházadat tüntetik fel, hiszen választhatsz banner kampányokat, de még PR cikk megjelenést is a blogban. Amennyiben pedig kiemelésre lenne szükséged, itt arra is van lehetőséged, hiszen nemcsak a webshopot, hanem a termékeket is meg tudod hirdetni. Amennyiben pedig saját válogatást állítanál össze a termékekből, tedd meg bátran, hiszen a Wsfindnál ez is lehetséges.

Regisztrálj és töltsd fel a termékeidet még ma, így akár már holnap érezheted a változást! Legyen szó otthon és kert témában mozgó webáruházakról, műszaki elektronikai eszközöket forgalmazó webshopokról, esetleg sport és szabadidőhöz kapcsolódó oldalról, bárki csatlakozhat.