2023. július 25. | 15:48

A Plexiclick eredeti német minőség, az igényesek választása.

Mindegy, milyen autót használunk, az életben legalább egyszer - de inkább többször - elő fog jönni a nagy kérdés a rendszámkereteket illetően. Habár be lehet szerezni, vagy akár le is lehet gyártatni igen szépen extrázott és akár egyedileg logózott darabokat is, a legszebb megoldás mindig a legegyszerűbb: ha már magával a rendszámmal kötelezően el kell rondítani az autó formáját, lehetőleg legalább minél kevésbé látszódjon a csúnya műanyag keret.

A problémára számos megoldás létezik - elég csak egy kicsit keresgélni a Google háza táján és különbnél-különb felfogató-szerkezeteket találni. Van, amit kifejezetten „láthatatlannak" titulálnak - de valljuk be, ha méretes fekete, vagy fémszínű fülek lógnak ki alul és felül, az bizony látszik és legalább annyira nem mutat jól, mint a „hagyományos" rendszámkeret.

Keret, vagy nem keret: a különbség önmagáért beszél

Ott vannak még a jól bevált házi megoldások is, így a kábelkötegelő, az – egyébként nem igazán legális – direktben rendszámátfúrás és felcsavarozás, a kétoldalas ragasztó, vagy éppen a mágneses rögzítés - tény, hogy működnek és inkább show-autók esetén jó ideiglenes megoldásnak számítanak, de jól tudjuk a hátulütőiket is: a sérüléseket, vagy ragasztónyomokat a fényezésen, a macerát a rendezvények során történő fel- és leszereléskor, vagy akár az elhagyási parát egy-egy hosszabb utazásnál.

Ugye, ismerősek? Aki igazán igényes az autójára, az ezt a részt sem szívesen aprózza el.

Plexiclick: egyenesen Németországból

A piacon jelenleg fellelhető megoldások között csúcsminőségűnek számító Plexiclick rendszámtartó konzolrendszer remek opciót kínál mindazoknak, akik ezen a téren is extrázni szeretnék kedvencüket. A működése hihetetlenül egyszerű: a rendszámokat itt darabonként két, minőségi műanyag alapanyagból készülő, rugalmas tartóba pattinthatjuk be, amelyek valóban bivalyerősen rögzítik a táblákat. A tartás pedig biztos: megfelelően felszerelve a szettet, a rendszámok nem csúszkálnak el, még nagy erőhatás esetén sem esnek le.

A Plexiclick rendszámtáblatartók eredeti német színvonalat képviselnek, itt fejlesztették és itt gyártják is őket. Hűen a germán minőséghez extrém tartósak, szilárdan ellenállnak minden időjárási körülménynek, legyen az UV, hőség, fagy, vagy akár hó. A konzolok minőségi műanyagból készülnek, ütés- és törésállóak, ráadásul a tisztításuk is rendkívül hatékony: nincs többé a rendszám mögött felhalmozódó mocsok, vagy mosás után órákig szivárgó víz, egy egyszerű magasnyomású mosóval, leszerelés nélkül is tökéletesen tisztítható a tábla mögötti felület is.

A dolog további előnye, hogy a tartókonzolok dizájnja is nagyon szép és letisztult, „üres" állapotukban is az autó díszei lehetnek. A felszerelésükhöz nem kell szétfurkálni a lökhárítókat, komplex kialakításának köszönhetően az esetek 99%-ában a gyári furatokra, a gyári csavarokkal rögzíthetők.

Ha pedig fent vannak a rendszámok, a tartófülekből csak minimális felület látszódik, a transzparens verzió esetén gyakorlatilag alig lehet észrevenni őket. Létezik fekete változat is a szettből, ez a sötét keretes táblák esetén olvad bele teljesen a környezetébe (Magyarországon egyébként az összes hivatalos rendszám ilyen).

Próbáld ki Te is!

A minőségi Plexiclick rendszámtartó szetteket kedvezményes áron, a készlet erejéig mindössze 5500 Ft-ért szerezheted be a márka hivatalos, hazai webáruházából. A csomag 4 db tartókonzolt (előre-hátra 2-2 db), 8 db önmetsző rögzítőcsavart és 4 db opcionálisan bevethető szilikon távtartó párnácskát tartalmaz.

Az AMTS szervezői nemcsak a nyereményautókat, de saját járműveiket is kizárólag Plexiclick rendszámtartó szettekkel szerelik fel. Próbáld ki Te is!

Plexiclick