vasárnap - 2022. december 04.
3 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 695 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

DiRT4 - Itt az előzetes gameplay videó!

2017. április 24. | 13:52

A DiRT4 ralis videójáték többféle kiadásban is a megvásárolható lesz, a Codemasters játékát akár fémdobozban is megkaparinthatod

Biztosan már rengetegen tűkön ülve várják az DiRT sorozat legújabb részének piacra dobását, és bizony június 9-ig még várni kell. De addig is itt egy remek összefoglaló videó, amiben a fejlesztők beszélnek a játékról: https://www.youtube.com/watch?v=R7mBlcwqSyU Aki igazán fanatikus, el kezdhet gyűjetni az első napos kiadásra. A Day One verzióban elérhető lesz egy Founder ikon, egy Hyundai R5, és egy Hyundaihoz kapcsolódó különleges esemény. A játék Special Edition verziójából kétfajta is lesz, amely tartalmazza majd az összes Day One extrát, booster csomagot és különleges bónuszokat. Az egyik fajta fémdobozban érkezik, és csak néhány kiválasztott üzletben lesz elérhető, a másik pedig a megszokott műanyag csomagolást kapja. 

Ács Márk olvasónk ajánlott egy előzetes Gameplay videót! Köszönjük neki!

https://www.youtube.com/watch?v=Kil1CuEqKkg&t=426s A DiRT 4 megjelenés június 9-ére várható, ezen a napon jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg Facebookon! Köszönöm!  Forrás:  

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!