Érkezik a Dirt 4 - Trailer

Frissítve:
2018-09-18, 21:56

Újabb számozott résszel bővül a DiRT sorozat, meghagyva sok elemet a Rally-ból az újdonságok mellett.

A DiRT autós játéksorozat nagy múltra tekint vissza, az eddigi összes rész lenyűgözőre sikeredett. A DiRT Showdown megjelenésével megborult a számozás, viszont a DiRT 4 ezt helyreállítja, bár ez lesz a sorozat hatodik része valójában. A Codemasters már 2015 márciusában elhintette a játék érkezését, most viszont megtudtam, hogy június 6-án jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A 2007 óta futó sorozat új részében ismét rally járművekkel versenyezhetsz, mint például a Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, a Subaru WRX STI NR4 és az Audi Sport Quattro S1 E2. Ezek mellett nagy monstrumokkal, kamionokkal is zúzhatsz, de a kisebb buggy modellek is a felhozatal részét képezik. A realizmus minden eddiginél nagyobb szerepet kap a játékban, köszönhetően a grafikai újításoknak. Ajánlott tehát minél nagyobb felbontásban élvezni a játékot - például 4K-ban.

Még nagyobb élményt nyújt a Dirt 4 elődjeihez képest

Még nagyobb élményt nyújt a Dirt 4 az elődjeihez képest

A hivatalos licenszek között szerepel a FIA World Rallycross Championship - Race at Montalegre, Lohéac Bretagne, Hell, Holjes & Lydden Hill, a helyszínek terén az Európai, Ausztráliai, Amerikai versenyszakaszok, pályák lesznek lemodellezve. Az egyik legkomolyabb újítás a Your Stage névre hallgató játékmód, amelyen belül a játékosok saját maguk hozhatnak létre szakaszokat, pályákat akár a végtelenségbe nyúlóan - természetesen az eddig megszokott karrier, single és multiplayer módok sem fognak kimaradni.

Hivatalos DiRT 4 trailer:

Forrás:

Kapcsolódó írások

DiRT4 - Itt az előzetes gameplay videó!
2017. április 24.
A DiRT4 ralis videójáték többféle kiadásban is a megvásárolható lesz, a Codemasters játékát akár fémdobozban is megkaparinthatod
Lancia 037 a szurkolók előtt hátulról fotózva
2018. október 16.
Az első napnak hatalmas lelkesedéssel és izgalommal vágtam neki...
Lángot lő az Audi az esti gyorson - oldalról fotózva
2018. október 16.
Van egy sztorim, ami úgy kezdődik, hogy péntek éjjel a San Marino-i várban... Érdekel?
Porsche olasz ház előtt oldalról fotózva
2018. október 28.
Szombaton délelőtt pihenő volt a résztvevőknek és a nézőknek is egyaránt, délután viszont Domagnano környékén bőgtek fel a motorok.