Heti kihagyhatatlan videóadag

Frissítve:
2018-11-02, 16:16

A hétvége közeledtével a frissen megjelent autós videókból csemegéztem Nektek: hajsza, egyedi csónakszállítás, eldurvult fűnyírás, dízelpárbaj. Jó szórakozást! 

Az első videóban a rend őre üt el bevetés közben egy menekülő motorost. Az eset Észtország útjain történt, egy motoros, feltehetően a barátnőjével, 200-as tempóval szeretett volna meglógni. A rendőr azonban gyorsan véget vetett a játszadozásnak, ahogy lehetősége adódott hátulról elcsapta a menekülőket. 

Jóval messzebb, Floridában, egy sofőr merész szállítási módszert alkalmazott fényes nappal, közúton. Kevésbé zavarta, hogy nem volt megfelelően rögzítve a vontatott csónak. Fordíthatott volna rá nagyobb figyelmet, ugyanis a rakomány megfelelő rögzítését minden országban szigorúan előírják a közlekedési szabályok. A technika láttán minden jó érzésű ember a fejéhez kapott volna, a rendőrök meg főleg.

19 utcajelzőt bontott le egy munkagép meló közben Sorokpolány közelében. A 112press.hu kapott egy fedélzeti videót, ami egy útszéli fűnyírással foglalkozó gépet rögzített.  A gép nyugodtan haladt tovább a 19 oszlop kidöntése után is, bár egy oszlop ára kb. 3 ezer forint + a munkadíj.

Végül jöjjön egy videó ami kicsit kilóg a sorból. A dízelek igyekeznek tartani a lépést benzines társaikkal, ám egy dízel sosem fog nyújtani akkora eufóriát mint egy hatalmas benzines erőforrás. Bár a két videóalany erre némiképp rácáfol. Alább a dízel Panamera és egy 750 Ld gyorsulását hasonlították össze! A Porsche 4 literes V8-asa 422 lóerős és 850 Nm nyomatékot produkál. A 750Ld pedig a világ legerősebb hathengeres dízele 4 turbóval, amihez 400 lóerős teljesítmény és 760 Nm-es nyomaték párosul.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Forrás:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Rendőrségi Audi TT-k
2019. november 25.
A magyar rendőrség leggyorsabb autói az elmúlt 4 évtizedből.
Bekeményít a rendőrség, jönnek a rejtett traffipaxok!
2018. szeptember 07.
Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar rendőrségi vezetésnél elszakadt a cérna, és megelégelték, hogy nem bírnak a renitens gyorshajtókkal. Ezért aztán bekeményítenek!

További hírek