Nézd meg a legújabb autós teszteket az Alapjárat YouTube csatornáján!

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

Hétről-hétre újabb autós tesztekkel jelentkezik az Alapjárat csapata. Az elmúlt bő két hónap során 11 videót, köztük 10 tesztet töltöttünk fel a legkedveltebb videómegosztó portálra.

Ha még nem tetted meg, itt az ideje, hogy feliratkozz az Alapjárat YouTube csatornájára. Négy meggyőző érv szól e mellett:

  • Az utóbbi időszakban heti rendszerességgel kerülnek fel újabb és újabb autós tesztek, így biztosan nem maradsz majd le a legújabb videókról
  • Izgalmas rendezvényekről számolunk be mozgóképes formában, mint az Off-road teszt a Driving Campen, és különféle bemutatókon is jelen vagyunk
  • Itt értesülhetsz róla első kézből, ha részt vettél valamelyik nyereményjátékunkon, hogy téged sorsoltunk-e ki
  • Azok között, akik augusztus 18-ig feliratkoznak YouTube csatornánkra, kisorsolunk egy Alapjáratos bögrét!

Jelenleg 16 feliratkozónk van, így akár 1/17-es eséllyel szállhatsz harcba legújabb nyereményjátékunkon, ami nem is olyan rossz, ugye?

Eddigi YouTube videóink közül a Lada 4x4 Urban teszt a legnépszerűbb, a számláló a cikk megírásának pillanatában 3322-nél állt. Utoljára a legújabb Fiat Tipo Kombiról készült tesztvideót töltöttük fel.

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!
Ez a sikk: Hyundai Kona 1.0 T-GDI – Teszt + Videó!
2018. szeptember 15.
A Hyundai Kona üde színfoltja a kompakt SUV szegmensnek: az tény, hogy megjelenése viszi a prímet, a belső már kevésbé látványos, azonban az 1.0 literes turbómotor ideális választás lehet a többnyire városban közlekedők számára
2018. szeptember 24.
A több mint 100 éves múltra visszatekintő gumiabroncs gyártó, a Kleber két legújabb, nyári gumiját tesztelhettem a Michelin franciaországi tesztpályáján. Ha az ár-érték arány számodra fontos szempont, akkor vess egy pillantást a Dynaxer termékcsaládra!