2023. április 09. | 03:26

Az utóbbi években rengeteg új online kaszinó oldal nyitotta meg a virtuális kapuit, amelyeket a böngésződön keresztül és okostelefonos alkalmazáson keresztül is kényelmesen látogathatsz. Ezen internetes kaszinók a hét minden napján, a nap minden órájában várnak téged, ráadásul várakoznod sem kell soha, hanem mindig azonnal játékba kerülhetsz. A sok online kaszinó közül kiemelkedik néhány új, innovatív oldal, mint például a Vulkan Vegas casino , amely az elképesztő játékkínálat mellett most brutális promóciókkal is várja az újonnan csatlakozó játékosokat. Az aktív játékosok később további heti bónuszokra és hűségjutalmakra is számíthatnak. Ha már egy ideje azon gondolkozol, hogy szerencsét próbálsz online, de nem tudod hogyan kezdj neki, akkor válaszd a Vulkan Vegas internetes kaszinó oldalt és olvass tovább!

Használd ki az üdvözlőbónuszokat

Az üdvözlőbónuszok, a bónusz egyenleg és az ingyenes pörgetések ajándékok a kaszinó részéről, amit neked új játékosként maximálisan ki kell használnod, ha növelni akarod a nyerési esélyeidet. A bónusz egyenleg segítségével úgy kezdhetsz játszani, hogy nem kell a saját pénzedet kockázatnod. Ugyanígy, az ingyenes nyerőgépes pörgetésekhez is a kaszinó állja a tétet, így ezekkel is teljesen kockázatok nélkül nyerhetsz valódi nyereményeket. Emlékezz, hogy az üdvözlő bónuszok három részletben érkeznek, így amikor azt hiszed, hogy már mindet megszerezted, lehet, hogy még jogosult vagy további bónuszokra is! Az első, a második és a harmadik befizetésed után egyaránt 150,000 ezer, tehát összesen legfeljebb 450,000 forint üdvözlő bónuszt kaphatsz. Ez még az ügyetlenebbeknek is elég lehet belejönni a játékba. Az ingyenes pörgetéseket szintén 3 részletben, 70, 30, 50 felosztásban kaphatod meg.

Próbálj ki minél több játékot

Új játékosként az a legfontosabb, hogy megtaláld azokat a játékokat, amelyekben a legnagyobb szerencséd van és amelyekhez a legtöbb tehetséged van. Ehhez elengedhetetlen, hogy minél több és minél változatosabb játékokat próbálj ki. Ez egyébként akkor is igaz, ha már tapasztalt szerencsejátékos vagy és vannak kedvenc játékaid, hiszen csekkolni az újításokat sosem árt. A regisztráció utáni első hetekben inkább csak ismerkedj a játékokkal, ne játssz nagy tétekben és próbálj szerencsét minél többször. Erre a bónuszegyenleg kiváló kockázatmentes alkalmat biztosít, úgy, hogy közben még nyereményeket is nyerhetsz. Ha ezután is szükséged lenne még gyakorlásra, akkor a legtöbb játékot korlátlan ideig próbálgathatod demo módban is. Demo módban azonban már nem vagy jogosult nyereményekre. Az első hetek után már biztosan lesz egy-két olyan játék, amelyben észrevehetően jobbnak bizonyulsz és érzékelhetően több nyereményt tudsz szerezni. Koncentrálj ezekre a játékokra és próbálj meg a lehető legjobbá válni ezekben.

Kezdj el nyerő stratégiákat kidolgozni

Ha megtaláltad azokat a játékokat, amelyekben szerencsésnek érzed magad, akkor itt az ideje elkezdened tudatosan játszani. Fix nyerő stratégia nincsen, ahány játékost kérdezel, annyi féle tippet fognak mondani arra, hogy hogyan tudod növelni a nyerési esélyeidet. Ez persze játéktól is függ, hiszen míg például a pókerben rengeteg a lehetőség a taktikázásra, egy egyszerű nyerőgépen jóformán csak a tétet választhatod meg. Ettől azonban még lehet saját fogadási stratégiád. Van, aki szerint az a legjobb megoldás, ha végig ugyanabban a tétben játszol, míg mások a nyertes körök után növelik, a vesztes körök után csökkentik a tétet vagy épp fordítva. És persze van olyan is, aki teljesen véletlenszerűen dönti el a tétet minden kör előtt a megérzései alapján. Azt, hogy melyiket érzed a legjobbnak, neked kell kitapasztalnod. A legfontosabb játékstratégia azonban minden esetben a nyugodtság. Soha ne legyél ideges egy elúszott kör után. Nem fogsz tudni mindig nyerni. Ha nem tudsz higgadt maradni a játék közben, akkor rossz döntéseket fogsz hozni.

 

Később se feledkezz meg a bónuszokról

Ha már belejöttél a játékba és egy ideje már játszol, mindig emlékezz, hogy igényeld a heti és hétvégi bónuszokat is. A Vulkan Vegas kaszinó minden héten kínál valamilyen elérhető bónuszt az aktív játékosainak, sőt, akár hűségprogram jutalmakra is számíthatsz. A hűségjutalmaknak hála minél többet játszol, annál kedvezőbb feltételek mellett vehetsz igénybe különféle bónuszokat. Bár a heti bónuszok összegben kisebbek lehetnek, mint az üdvözlőbónusz, ne felejtsd el, hogy az üdvözlő bónuszt csak a csatlakozáskor, a heti bónuszokat viszonyt minden egyes héten igénybe veheted. Ennek megfelelően hosszú távon sokkal jobban számítanak a kedvező heti bónuszok és nyereményjátékok, mint a csatlakozáskor kapott üdvözlő bónusz. A heti bónuszok keretében sokszor fogsz ingyenes pörgetéseket is kapni, ami remek alkalom arra, hogy kockázatmentesen új játékokat próbálj ki. Mindig legyél nyitott az új játékokra, akkor is, ha már megvannak a bevált kedvenc játékaid, mivel nem biztos, hogy ezeken örökké fog tartani a sikerszériád.

Soha ne akarj mindenképpen nyertesként felállni az asztaltól

Tanulj meg veszíteni. Nem fogod tudni minden egyes alkalommal több pénzzel abbahagyni a játékot, mint amennyivel leültél, de nem is ez a lényeg. Nem gond, ha sokszor veszítesz, egészen addig, amíg még többször nyersz. A profik is gyakran veszítenek. Lehetnek vesztes napjaid, heteid, sőt hónapjaid is. Soha ne játssz elkeseredésből és ne akarj mindenáron nyerni, mert ha olyankor erőlteted a játékot, amikor balszerencsés vagy, abból csak baj lesz. Inkább hagyd abba és válassz egy másik napot a folytatásra. A higgadtság minden sikeres profi szerencsejátékos közös ismertetőjegye.

Pixabay