2023. március 14. | 18:57

Amikor webáruházat üzemeltetünk, számos - ha nem minden - szempontból az ügyfeleket kell előtérbe helyeznünk. Csak így maradhatunk hosszú távon a piacon termékeinkkel. De mik ezek a szempontok? Cikkünkben a Megbízható Bolt minősítést is elnyerő Kazán WebShop Google-ben kapott ügyfél-véleményi alapján mutatjuk be a legfontosabb tényezőket, amelyre figyelnünk kell, hogy webáruházunk eredményesen működhessen.

Rugalmas és gyors problémamegoldás

“A termék rendben megérkezett, netes rendeléshez megszokott gyorsasággal. Nem találtuk a számlát a könyvelésen, emailemre gyorsan reagálva meg is küldték. Dolgozik az ügyfélszolgálat is, jár az öt csillag.”

“A megrendelt mosogató csaptelepet időben megkaptam. Gyári hibás volt az egyik forgatógomb. A futár hozta az újat vitte a régit 0 Ft szállítási díj. Ajánlom másoknak is a webshopot.”

A fenti két ügyfél visszajelzéséből azonnal látszik, mennyire fontos, hogy az ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb reagáljon minden kérdésre és a felmerülő problémákat is gyorsan kezelje. A Kazán WebShop ezekben az esetekben remek ügyfélszolgálatának és a gyors cselekvésnek köszönheti az öt csillagot.

Áttekinthetőség

“A weboldalt használtam vásárlásra, a képes, logikus kategorizálás megkönnyítette a keresést, a vásárlás menete pedig bökkenőmentes volt.”

Amikor webáruházat üzemeltetünk, nem elegendő feltölteni minden terméket, hogy abból majd a vásárló szabadon válogathat. A legtöbben konkrét termékeket keresnek, nem pedig csak böngésznek. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy megfelelően kategorizáljunk, fő- és almenüket hozzunk létre, amelyben az ügyfél könnyen eligazodhat. Felhasználóbaráttá, átláthatóvá kell tennünk  felületet a vásárlók számára, így szívesen térnek vissza legközelebb is.

Szállítási idő

“Korrekt gyors kiszolgálás, házhozszállítás, minden rendben ok.”

Az online vásárlók számára nagyon fontos, hogy minél hamarabb megkapják termékeiket, így ez az egyik kulcs az elégedett ügyfelekhez. Igyekezzünk olyan futárszolgálattal együttműködni, amely a kiszállítást maximum 3-4 munkanapon belül teljesíteni tudja.

 

Termékkínálat és árak

“Széles választék, jó árak, gyors postázás!”

Webáruházunk csak akkor lehet sikeres, ha megfelelő méretű termék portfólióval rendelkezik, hiszen a vásárló szereti több termékből kiválasztani a számára legjobbat. Emellett az árak terén is nagy a verseny, így fontos, hogy remek ár-érték aránnyal kínáljuk termékeinket. Így szerezhetünk lojális ügyfeleket, akik legközelebb is minket választanak.