Dwayne „The Rock” Johnson Halálos Iramban spin-offot kapott

Közzétéve:
2018-07-09, 15:34

Érkezik a már csontig nyúzott Halálos Iramban sorozat mellékhajtása, főszerepben Dwayne „The Rock” Johnson.

Bármikor mernék fogadni egy kismillió dollárban, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki tátott szájjal, folyó nyállal és kiakadt szemekkel bámulta az első 3 Halálos Iramban filmet. Az első rész első perceiben, amikor személyes hősnőm, Letty begurul a bordó S14A-val a parkolóba eldöntötte, hogy kész, ha nagy leszek, ilyen leszek. Ugye, hogy neked is van egy ilyen karaktered a sorozatban?

Nissan 200SX S14A a Halálos Iramban című filmben

Vagyis volt, a harmadik filmig, mert onnantól a bődületes ökörségen és az ordítóan trágya magyar szinkronon kívül nem sok mindent adott már a dolog. Ezen gondok bár fenn álltak már az első filmekben is, mégsem volt annyira zavaró. Meg volt az a Need for Speed Undergroundos érzés, amitől elhitted… Tudtad, hogy ez azért túlzás, de elhitted, szeretted, na!

Én becsületesen jó benzinagyú módjára elsétáltam a mozikába minden F&F filmre, de nem emlékszem rájuk sajnos, mert nem voltak már jók. Ezen vonalon elindulva vezetném be mégis mai „bulváros autós” hírem, miszerint Dwayne „The Rock” Johnson saját mellékfilmet kapott a Halálos Iramban univerzumban. Ja igen, már ezt is univerzumnak hívják.

Szóval Szikla testvér marad a már felvett Luke Hobbs karakternél a renegát rendőr/különleges egység vezető atyaúristen/elit katona és még sok minden más, aki hol betartja a törvényt hol nem, de általában csak egy tank, aki átmegy mindenen és mindenkin IS! A remekmű címe is már sokat elárul a komplikáltságáról: Hobbs and Shaw. Oh, hogy van még egy elmebeteg gyilkoshajlamú egyed is, akit viszont láthatsz a képernyőn? Jajj, hát hogy a viharba ne lenne?!

Hobbs és Shaw a Halálos Iramban 7 börtönjelentében

Az ezerarcú Jason Statham kelti életre a képernyőn a te teljes szórakoztatásod érdekében Deckard Shaw-t. Hogy ő kicsoda? Hát az az angol elit katona, akit nyugdíjba küldtek, aki minden áron bosszút akar állni a testvérét ért sérelmekért, amikért Dominic Toretto a felelős. Valamelyik filmben egy rettentő látványos street fight mérkőzés is lezajlik Mr. Toretto és sir Shaw között.

No de lényeg a lényeg, most hogy van két tökéletes spin-off szereplő, két tökéletesen izomagyú karakterre bekategorizált színésszel és már kezdődhet is a buli! A főgonoszt sem akárki játssza, Idris Elba csatlakozik a társulathoz, őt egyébként az HBO-s The Wire-ből és a Tűzgyűrűből ismerheted. Ha valamitől érdekes lehet ez a film, az az, hogy elhagyja a megszokott F&F sorozatot, és bár kapcsolódó, de mégis új szálba kezd.

Személy szerint én nem estem le a székről az izgalom miatt. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy milyen háttérösszefüggéseket és az alap F&F koncepcióhoz visszavezető szálakat írt Chris Morgan, aki egy igazi zseni a témában, hiszen a Halálos Iramban harmadik, ötödik, hatodik, és hetedik forgatókönyvét is neki köszönheted. Sőt, még a kilencedik rész is az ő tollából érkezik, csak arra még várni kell.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Megérkezett a Taxi 5 hivatalos előzetese! VIDEÓ!
2018. február 04.
A Taxi 5 idén tavasszal lesz látható a magyar mozikban. A legendás 407-es Peugeot ezúttal Ferrarikat és Lamborghiniket vesz üldözőbe.
Itt a Taxi 5 magyar szinkronos előzetese! VIDEÓ!
2018. április 13.
Hosszú várakozás előzte meg a Taxi 5 szinkronos előzetesét, melyben Gibert felügyelő legendás felkiáltása után a legendás Peugeot olasz sportautókkal kergetőzik.
Augusztusban érkezik a Paul Walker életét bemutató film
2018. július 20.
A Paramount Network kedden bejelentette, hogy 2018. augusztus 11-én bemutatja az "I am Paul Walker" című dokumentumfilmet.
Halálos Iramban 8. - részlet
2018. november 02.
Már megtekinthető a The Fate Of The Furios börtönjelenete