„Figyeld, figyeld! Normális?”

Frissítve:
2018-11-02, 16:22

Kellemes hétfőt mindenkinek! Három meghökkentő autós videót gyűjtöttem egy helyre, hogy kicsit feldobjam a hét első napját!

„Figyeld, figyeld! Normális?”

Kilinccsel előre hajtott végig a körforgalmon egy Nissan Szombathelyen. A Nyugat.hu egyik olvasójának köszönhetően készült felvétel a magyar Need for Speed-es esetről, aki csodálatának hangot is ad a videóban.

Ámulj te is egyet, a videót itt láthatod:

Háztetőn landolt a CR-V

Kínában sikerült lencsevégre kapni végre egy érdekes autós landolást, aminek egy Honda CR-V a főszereplője. A felvételen az látszik, hogy elég nagy lendülettel érkezik a jármű, keresztbe fordul, majd a út melletti ház tetején pihen meg. A sofőr állítása szerint, baleset elkerülése végett kezdett manőverbe, de véletlenül a gázra lépett. Taizhou városában történt a baleset, szerencsére senki sem sérült meg, a sofőrt a tűzoltók szabadították ki.

Szabálytalanul előzött a sofőr, nem kellett volna

Aki rendszeresen vezet, biztosan találkozott már pofátlanul próbálkozó sofőrtípussal. Utolsó pillanatban képesek sávot váltani, csak azért, hogy ők legyenek az elsők, vagy kanyarodó sávból próbálnak meg bevágni elénk. Így tett ez az ausztrál pilóta is, aki a balra kanyarodó sávból vágott be a zöld jelzés után az előre haladó kocsi elé. Biztosan büszkén taposta a gázt tovább, amikor a megelőzött kocsi bekapcsolta a villogóit, és félreállította a szabálytalankodó autóst. Egy civil járőrkocsi volt – uhh de kellemetlen!

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Kapcsolódó írások

4 videó, amiket nem hagyhatsz ki a héten
2017. március 06.
Heti videóadag, ami megríkatja az igazi autófanok szívét
Hegyi drift Hoonigan módra!
2017. augusztus 07.
Az utóbbi években a drift népszerűsége robbanásszerűen nő. Ez természetesen egyre extrémebb irányba tolja a sportot.
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
Elektromos Toyota AE86? Mi a szösz?
2017. november 07.
A Hoonigan sorozat legújabb epizódjában egy elektromos hajtáslánccal rendelkező AE86-ot mutatnak be, ami a benzingőz hiányában is örömmel égeti a gumikat