„Figyeld, figyeld! Normális?”

Frissítve:
2018-11-02, 16:22

Kellemes hétfőt mindenkinek! Három meghökkentő autós videót gyűjtöttem egy helyre, hogy kicsit feldobjam a hét első napját!

„Figyeld, figyeld! Normális?”

Kilinccsel előre hajtott végig a körforgalmon egy Nissan Szombathelyen. A Nyugat.hu egyik olvasójának köszönhetően készült felvétel a magyar Need for Speed-es esetről, aki csodálatának hangot is ad a videóban.

Ámulj te is egyet, a videót itt láthatod:

Háztetőn landolt a CR-V

Kínában sikerült lencsevégre kapni végre egy érdekes autós landolást, aminek egy Honda CR-V a főszereplője. A felvételen az látszik, hogy elég nagy lendülettel érkezik a jármű, keresztbe fordul, majd a út melletti ház tetején pihen meg. A sofőr állítása szerint, baleset elkerülése végett kezdett manőverbe, de véletlenül a gázra lépett. Taizhou városában történt a baleset, szerencsére senki sem sérült meg, a sofőrt a tűzoltók szabadították ki.

Szabálytalanul előzött a sofőr, nem kellett volna

Aki rendszeresen vezet, biztosan találkozott már pofátlanul próbálkozó sofőrtípussal. Utolsó pillanatban képesek sávot váltani, csak azért, hogy ők legyenek az elsők, vagy kanyarodó sávból próbálnak meg bevágni elénk. Így tett ez az ausztrál pilóta is, aki a balra kanyarodó sávból vágott be a zöld jelzés után az előre haladó kocsi elé. Biztosan büszkén taposta a gázt tovább, amikor a megelőzött kocsi bekapcsolta a villogóit, és félreállította a szabálytalankodó autóst. Egy civil járőrkocsi volt – uhh de kellemetlen!

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2019 TRACKWOOD a Rabócsi Ringen a Drifting.hu szervezésében BMW E30
2019. augusztus 24.
Na meg én is ide értem Máriapócsra, Európa egyik legnagyobb drift versenyére
Nissan Silvia CSP311
2019. szeptember 01.
A Silvia vérvonala egészen 1964-ig nyúlik vissza, a korai generációkról azonban a legtöbben megfeledkeznek. A driftkirály egykoron még a raliban brillírozott!

További hírek