Hátul hajthat az új Audi R8? VIDEÓ!

Frissítve:
2018-09-25, 13:06

Közeleg a Frankfurti Motor Show és a gyártók különböző izgató részletekkel próbálják standjukhoz vonzani a publikumot. Ilyen az Audi legújabb videója is az R8-ról

Az Audi legizmosabb modellje eddig kizárólag Quattro rendszerrel volt kapható, ám most roppant érdekes fordulatot vehetnek a dolgok. A múlt héten közzétett videóban egy R8 piruettezik, közben a hátsó kerekek zabálják a gumit, ahogy kell. Ám itt az érdekesség. A hátsó kerekek! Jól látható, hogy az első tengelynél se füst gomolygás nem látható, se guminyomok nem tarkítják a talajt.  A teóriát erősíti, hogy a Lamborghini Huracan is kapható hátsó hajtással, a technológiát pedig nem nagy művészet onnan átemelni. Ha pedig a hajtás változik, lehet, hogy a 631 lovas Performante motort is megkapja az R8. Egy biztos, kellemes vérfrissítés lenne az ingolstadti szuperautónak. További részletek derülhetnek ki a Frankfurti Motor Shown, addig is nézd meg a videót és döntsd el te, hogy érkezhet-e a játékosabb R8!

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
A Ferrari és a Lamborghini nem akar elektromos autót
2017. szeptember 15.
Technológiai fejlődés ide vagy oda, vannak még olyanok, akiknek egy jó szívó V12 még mindig többet ér, mint bármilyen villamosított technika
 Audi R8 RWS, oldalnézet
2018. szeptember 28.
2020-ra már kapható lesz az Audi megújult csúcsmodellje
A 8 legszebb hangú V10 motor
2017. június 02.
Sajnos a V10 motorok ritkán fordulnak elő utcára szánt autókban. Talán ennek az oka az, hogy a V12 nem sokkal bonyolultabb konstrukció és simább járást biztosít, a V8 pedig egyszerűbb és még gazdaságosabb is.