Jamie Foxx egy futurisztikus tankkal jelent meg Malibuban

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

A tekintélyt parancsoló jármű értéke 47 millió forint, védelemről egy ballisztikus páncél gondoskodik, felszereltséghez pedig egy speciális éjjellátó is tartozik.

Társszerző: Hajdu Balázs

A hollywoodi sztárt hétfőn látták kipattanni a privát tankjából Malibuban. Jamie Foxx egyébként is híres extravagáns dolgairól, miért ne menne egy csinos tankkal ebédelni?!

A „Nyomd bébi, nyomd” és a „Django elszabadul” című film sztárja ért a hatásos belépőkhöz. Amikor begördült a Rezvani járgánnyal, arra is többen felkapták a fejüket. Ez a négykerekű nem tartozik az olcsó kategóriába, forintba átszámítva 47 millió forintot kellene érte letenni az asztalra.

Rezvani tank

A masszív jármű olyan hasznos kiegészítőkkel rendelkezik, mint egy hőkamerás éjjellátó rendszer, illetve ballisztikus páncélozott védelem. A modell tavaly ősszel jelent meg az Egyesült Államokban. A vásárlók választhatnak olyan extra kiegészítőket, mint a kevlár benzintank, katonai szintű, defekttűrő abroncsok és golyóálló üvegek.

A képeken is látszik, hogy a piros kabátot és csillagos mintájú sapkát viselő 50 éves sztárt a világon semmi nem érdekli, ahogy kiszállt a tankból és az étterem felé sietett. Maga a lazaság.

Vagány járműből pattant ki Foxx

Egy Rezvani tankkal való közlekedésnek megvannak a vitathatatlan előnyei. Garantáltan megnéznek vele az utcán, egyedi lehetsz, nem tudod eltéveszteni az autódat a parkolóban. Ehhez jönnek hozzá a fentebb említett kiegészítők. A golyóálló üvegek és a külső páncél a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálják. A 47 millió forintos ár egyébként az autó fogyasztói ára, Jamie Foxx különleges high-tech kiadása még ennél is többet érhet.

Jamie Foxx

Jamie Foxxnak egyébként sűrű napjai voltak, hiszen korábban Kygo-val lépett színpadra, akivel együtt egy fantasztikus műsort adtak, elhangzott például Marvin Gaye Sexual Healing című dalának remix változata is, melyért megőrült a közönség. Az összegyűlt tömegnek jutott még egy plusz meglepetés is, hiszen színpadra lépett Foxx 24 éves lánya, Corrine is.

Te kipróbálnád, milyen egy tankkal nyomulni az utcán? Ha tetszik Jamie Foxx különleges járgánya, írd meg hozzászólás formájában!

Forrás:

Címkék:

További autós hírek

Húsvétkor merül fel leggyakrabban, de valójában egész évben aktuális a kérdés, hogy alkoholfogyasztás után mennyi idővel lehet leghamarabb autóba ülni.…

Nagyjából 100 mérföld/h (kb: 160km/h) sebességgel ütközött egymásnak egy Nissan Gtr és egy Tesla Model X a Floridai Hallandale Beac-…

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. január 25-én éjjel az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán állítottak meg…

Az útviszonyoknak megfelelő vezetést soha ne hagyjuk figyelmen kívül különben könnyen megtörténhet a baj és bizony, ha nem tudjuk profin…

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül kétszáz négyzetméteres épület és benne hét személyautó vasárnap este a Budapest 21. kerületében a II.…

Kapcsolódó írások

A 2020-as Rezvani Tank elölről fotózva
2017. augusztus 11.
A Rezvani 1 000 lóerős V8-assal szerelt „Xtreme Utility Vehicle”-je bármit kibír.
A széttuningolt Lotus legújabb kiadása – a Rezvani Beast Alpha Blackbird
2018. február 23.
Vajon mire képes a Lotus pehelykönnyű alumínium karosszériája és a Rezvani 2.5 literes 700 lóerős erőforrása? Elárulom. Egy négykerekű vadászgép vezetési élményére!
Kilapított Fiat Multipla szemből
2020. január 13.
Nem kegyelmezett a ronda kocsinak a 40 tonnás szörnyeteg.