2018. április 21. | 06:20

A tekintélyt parancsoló jármű értéke 47 millió forint, védelemről egy ballisztikus páncél gondoskodik, felszereltséghez pedig egy speciális éjjellátó is tartozik.

Társszerző: Hajdu Balázs

A hollywoodi sztárt hétfőn látták kipattanni a privát tankjából Malibuban. Jamie Foxx egyébként is híres extravagáns dolgairól, miért ne menne egy csinos tankkal ebédelni?! A „Nyomd bébi, nyomd” és a „Django elszabadul” című film sztárja ért a hatásos belépőkhöz. Amikor begördült a Rezvani járgánnyal, arra is többen felkapták a fejüket. Ez a négykerekű nem tartozik az olcsó kategóriába, forintba átszámítva 47 millió forintot kellene érte letenni az asztalra.

A masszív jármű olyan hasznos kiegészítőkkel rendelkezik, mint egy hőkamerás éjjellátó rendszer, illetve ballisztikus páncélozott védelem. A modell tavaly ősszel jelent meg az Egyesült Államokban. A vásárlók választhatnak olyan extra kiegészítőket, mint a kevlár benzintank, katonai szintű, defekttűrő abroncsok és golyóálló üvegek. A képeken is látszik, hogy a piros kabátot és csillagos mintájú sapkát viselő 50 éves sztárt a világon semmi nem érdekli, ahogy kiszállt a tankból és az étterem felé sietett. Maga a lazaság.

Egy Rezvani tankkal való közlekedésnek megvannak a vitathatatlan előnyei. Garantáltan megnéznek vele az utcán, egyedi lehetsz, nem tudod eltéveszteni az autódat a parkolóban. Ehhez jönnek hozzá a fentebb említett kiegészítők. A golyóálló üvegek és a külső páncél a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálják. A 47 millió forintos ár egyébként az autó fogyasztói ára, Jamie Foxx különleges high-tech kiadása még ennél is többet érhet. Jamie Foxxnak egyébként sűrű napjai voltak, hiszen korábban Kygo-val lépett színpadra, akivel együtt egy fantasztikus műsort adtak, elhangzott például Marvin Gaye Sexual Healing című dalának remix változata is, melyért megőrült a közönség. Az összegyűlt tömegnek jutott még egy plusz meglepetés is, hiszen színpadra lépett Foxx 24 éves lánya, Corrine is. Te kipróbálnád, milyen egy tankkal nyomulni az utcán? Ha tetszik Jamie Foxx különleges járgánya, írd meg hozzászólás formájában! Forrás: