Jennifer Lawrence feltűnt egy magyar klipben!

Frissítve:
2018-11-02, 16:16

Jennifer Lawrence nálunk forgatja épp új filmjét és véletlenül felbukkant egy Veszélyes Faszfej klipben is, ahol épp egy terepjáróból száll ki

Arról már cikkeztek korábban, hogy Jennifer Lawrence, Az éhezők viadala-trilógia és az újabb X-men filmek sztárja Budapesten forgatja legújabb filmjét, a Vörös veréb című kémfilmet.

Jennifer Lawrence Budapesten

A jófej laza színésznő úgy néz ki, megszerette kis hazánk éjszakai életét is

Arról is írtak már, hogy a jelek szerint imádja a budapesti kocsmákat, többször feltűnt a Vittulában, ahol (milyen véletlen) úgy bulizik, mint akárki más.

Hanem tegnap kijött a Veszélyes Faszfej legújabb klipje Tavaszterror címmel és kétszer is feltűnik benne Jennifer Lawrence, egyszer 1:23-nál, egyszer pedig a klip végén, ahogy kiszáll egy terepjáróból többedmagával.

A helyzet olyan szempontból érdekes, hogy a megkérdezése nélkül került a klipbe, de senki nem számít arra, hogy jogi lépéseket tenne emiatt. Inkább ez is egy szuvenír tőlünk, annak emlékére, hogy nálunk járt!

Minket az a kérdés foglalkoztat:

Vajon milyen autóból szállhatott ki a holywoodi üdvöske és baráti köre?

A tippeket várjuk kommentben!

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.

További hírek