Kémfotókon az új Suzuki Jimny!

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Hamarosan elérkezik a már 19 éve szolgáló Jimny nyugdíjba vonulása. 2019-ben válthatja le utódja. Milyen újdonsággal készül a Suzuki?

A kémfotók a Suzuki legutóbbi termékbemutatóján készültek, és a teljes külső forma látható, a műszerfallal együtt. A kisterepjáró orrán egy újszerű hűtőrács és kerek lámpák kaptak helyet, miközben az autó többi része régi vágású terepjáróra emlékeztet. Nem csoda, hogy a dobozformát nem bántották, az old-school vonalak továbbra is népszerűek, elég csak a G Mercire gondolni. 

Suzuki Jimny

Igazi retro érzés, és az Ignis rácsa

A belső is hajaz elődjére, de azért kapott helyet modern technológia is. Egy érintőkijelzős infotainment felület terpeszkedik a középkonzol tetején, a sebváltó karja is fiatalodott. A szögletes középkonzolt ívelt gombok és kerek műszerek díszítik. 

Suzuki Jimny belső

Funkcionalitásra teremtve, ez is lehetne a Jimny belsejének jelmondata

A motor adatai egyelőre ismeretlenek, de a Jimnybe a Suzuki 1.2 Dualjet motorja illene a legjobban. Sokat javíthatna az előző modell fogyasztásán és károsanyag kibocsátásán is.

Suzuki Jimny far

A kedvességen kívül a Jimnyben van valami fickós is

Kiderült az is, hogy a jövendőbeli vásárlók széles színpalettából választhatnak a Jimny rendelésénél. Az aprócska terepjáró 2019 elejétől költözhet be a Suzuki szalonokba. Kizárólag összkerékhajtással lesz elérhető, és árban az Ignis és a Vitara közötti űrt tölti ki. Ugyan a világot nem váltja meg, de büszkén követi elődje szerethetőségét és annak előnyeit. További 4 új autó várható a japán gyártótól az elkövetkezendő 5 évben.

Suzuki Jimny

Különleges színösszeállításokkal lesz elérhető a Jimny

Kapcsolódó írások

Mitsubishi SUV
2019. május 25.
A Mitsubishi 2020-tól teljesen átalakítja szabadidő-autó kínálatát, hogy az sokkal átláthatóbb legyen a jelenleginél
1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
Játék! Ismerd fel a 10 SUV-ot hűtőrácsuk alapján!
2017. augusztus 19.
Legújabb kvízjátékunkban 10 SUV hűtőrácsáról készült fotót mutatunk. Tippeld meg, hogy melyik utcai terepjáróhoz tartoznak a képek!