Szeretnél Lewis Hamilton vendége lenni az Amerikai Nagydíjon?

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Egy online adománygyűjtő oldalon jött velem szembe a hír, miszerint a négyszeres világbajnok ismét jótékonykodik!

Az Omaze egy online adománygyűjtő platform, amely egész életre szóló élményeket nyújt és fontos ügyeket támogat. A magántulajdonban lévő céget Ryan Cummins és Matthew Pohlson alapította 2012-ben, melynek székhelye Los Angelesben, Kaliforniában található. A vállalat több mint 60 millió dollárt, átszámítva majdnem 17 milliárd forintot gyűjtött, több mint 200 jótékonysági szervezet számára, ideértve az UNICEF-et is.

Számos híresség és produkció vett már részt a programban. A teljesség igénye nélkül néhány: Star Trek, Katy Perry, Robert Downey Jr., Idris Elba, Chris Evans, Miley Cyrus, Matt Damon, Ben Affleck, Channing Tatum, Chris Pratt, Game of Thrones, Rooster Teeth, John Legend, Jennifer Lawrence.

 Lewis Hamilton kezében üzenetével.

A Mercedes négyszeres világbajnokától, Lewis Hamiltontól sem áll messze a jótékonykodás. Tavaly az Abu Dhabi Nagydíjra invitálta meg a legszerencsésebb adományozót. 2018-ban pedig a győztest plusz egy főt vendégül lát az október közepén megrendezésre kerülő, Amerikai Nagydíjon, de ez nem minden!

Beülhet Hamilton mellé egy Mercedes-AMG GTR-be, aki egy VIP lap keretében végig viszi az austini aszfaltcsíkon. Természetesen valahol aludni is kell és azért nem érkezhet busszal az ember, ha már egyszer a brit világbajnok vendége! A VIP körön, a csapatpaddock és a vendéglátóhelyek exkluzív hozzáférésén túl repülőjegy, elegáns vacsora egy gyönyörű szállodában és egy kölcsönautó (amely természetesen Mercedes) is jár.

Ezzel az AMG-GTR-rel viszi körbe a szerencsést Lewis.

A Red Nose Day pozitív üzenetet hordoz a szórakozás erejével. Arról szól, hogy segítenek azoknak a gyermekeknek, akiknek leginkább segítségre van szüksége Amerikában és a világ minden táján. A Red Nose Day célja az Egyesült Államokban a gyermekszegénység megszüntetése. Amerikában 2015-ben indult, és ezalatt több, mint 145 millió dollárt gyűjtöttek össze. Az alapból olyan programokat támogatnak, amelyek biztosítják a szegénységben élő gyermekek biztonságát, egészségét és megfelelő képzését. A Red Nose Day 1988-ban kezdődött az Egyesült Királyságban.

Forrás:

További autós hírek

Sokkoló videón egy újabb zebrán gázolás. Most egy betegszállító ütött el egy nőt a 18. kerületben, Budapesten. A balesetről videó…

Egy nő vesztette életét hétfőn délelőtt a 86-os főúton, ahol egy Mazda személyautó és egy kamion ütközött frontálisan – adta…

Meghalt a műszaki hibás busznak ütköző személygépkocsi utasa a vezetője pedig súlyos sérüléseket szenvedett Noszlop és Bakonygyepes között. Az eset…

Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át…

“Az elsőnél figyeljétek a zöld lámpát a jobb szélén, bőven szabadot jelez már egy ideje, ha nem figyelek, lehet, hogy…

Kapcsolódó írások

Kallakis az üzletember és a Brown GP ünneplése
2019. október 06.
A pókeres berkekben is jól ismert üzletember, Achilleas Kallakis is bejelentkezett anno a Brawn GP megvásárlásért.
Visszaszámlálás a Forma-1-ben!
2017. október 18.
Lassan véget ér a Forma-1 2017-es szezonja, már csak 4 futam maradt hátra. Lewis Hamilton előnye jelentős, de mi lehet még számára a rizikófaktor?
Forma-1: A Mercedes jelentős változásokra készül
2017. november 17.
Toto Wolff, a Mercedes csapat vezetője bejelentette, hogy fontos átalakításokat végeznének a 2018-as autón, ugyanis voltak bizonyos pályák, ahol nagyon is szenvedtek az ezüst nyilak.
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.