8 dolog, amit már sejteni lehet az új NFS-ről

Frissítve:
2018-11-02, 16:11

Az egyik legnépszerűbb autós játék még ebben az évben a Tiéd lehet! Mégis milyen újítások várhatóak a Need for Speed következő részével kapcsolatban?

Elég jól titkolta eddig az EA Sports és a Ghost Games az autó fanok körében oly népszerű, NFS megjelenésének időpontját. A Car Throttle egy blogbejegyzésre és némi pletykára alapozva állított össze egy listát a várható érdekességekkel, részletekkel kapcsolatban.

2017-ben érkezik a Need for Speed következő része

A készítők egy blogbejegyzésükben megnyugtatták a rajongókat, 2017 végére biztosan megérkezik a játék, több infót a júniusban megrendezésre kerülő, EA Play rendezvényen lehet majd megtudni. Nem kell tehát sokat várni!

Need For Speed 2017

Offline Need for Speed játék

A 2013-as NFS Rivals és a 2015-ös Need for Speed is csak internetkapcsolattal volt játszható, nem tudtad szüneteltetni a játékot, ha éppen verseny volt. Az offline mód jól jöhet azoknak is, akik most találkoznak először a játékkal. Az EA és a Ghost Games izgalmas Single Player-t ígér, online kötöttségek nélkül.

Need For Speed 2017

Minden eddiginél testreszabhatóbb NFS

Az egyik legfontosabb és legélvezetesebb része a játéknak mindig is az autók személyre szabása volt. Az új részben ámulatba ejtő, összetettebb tuning garázsokra bukkanhatsz, ezerféleképpen variálva majd autódat.  

Need For Speed 2017

Nagyobb város

Az utóbbi kettő NFS részben is már élvezhetted a hosszú autópályákon való veretést, kis utcákban driftelést. A Ghost Games egy szebb és nagyobb világot ígér, és ha már így felfújják, az új NFS biztosan órákon keresztül barangolható várost rak majd elénk.

Need For Speed 2017

NFS 2017: Csapatás napfényben

A 2015-ös NFS-ben csak éjszakai versenyek szerepeltek, ami néha már idegesítő volt. 2017-ben kapsz napfényt is majd a játékhoz. Ez persze csak egy apró részlet, de jobb lesz éjjel-nappal veretgetni, ahogy azt a való életben is csinálod, nem igaz?  

Need For Speed 2017

Off-road gépek is lesznek az új NFS-ben

Egy másik megerősített fejlesztés úgy szól, hogy aszfalton és murván egyaránt megrendezésre kerülnek majd a versenyek, az EA Sport közleménye szerint lesznek Off-road gépek is a játékban.

Need For Speed 2017

Rendőr üldözés Need for Speed módra

A rendőrök tovább boldogítanak az NFS következő részébe is, hogy elmenekülhess. Finomra lesznek hangolva a menekülési skillek, izgalmas, gyors hajszákra lehet majd számítani.

Need For Speed 2017

Need for Speed: Arena

Az utóbbi játék csak simán a Need For Speed nevet kapta, a megújult név a Need for Speed: Arena lehet. Ez abból sejthető, hogy az EA tavaly védte le az Arena szócskát.

A 2017-ben debütáló játék nyilván kerekebb lesz elődjeihez képest, a sorozat eddigi tagjai kiváló alapul szolgálhattak a fejlesztőknek. Kérdés az, hogy grafiakailag mennyit tudnak még hozzátenni a játékélményhez. Ha van más infótok az új játékkal kapcsolatban, osszátok meg velünk!

Forrás:

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

Halálos Iramban érkezik az új NFS Payback
2017. június 12.
Káprázatos grafika és részletes kidolgozás jellemzi a Need For Speed Payback-et, ráadásul a 2017-es játék bővelkedik a Halálos Iramban akciódús jeleneteiben
Az év utolsó Parkoló Parádéja - GALÉRIA
2017. október 16.
Október 15-én, vasárnap került megrendezésre a 2017-es év utolsó Parkoló Parádéja, ahol hömpölygő tömeg és káprázatos autóáradat fogadott minket
PC-s autós játék: Need for Speed Underground 2
2017. január 03.
Ha autószimulátorról van szó, nem hagyhatjuk ki a Need for Speed-sorozatot, ami az egyik legtöbbet eladott pc-s játék sorozat a világon
Az Év Autója 2017-ben nem más, mint a…
2017. március 07.
A várva várt Genfi Autószalon felvezetőjén nevezték meg a 2017-es Év Autója győztesét