2017. szeptember 06. | 13:56

A Ferrari Racing Team három bajnok pilótája az Alfa Romeo bivalyerős autóin keresztül kelti életre a „la meccanica delle emozioni” koncepcióját

Az Olasz nagydíj alkalmából az Alfa Romeo egy kis meglepetéssel készült a Ferrari Racing Teamnek. A Balocco-i (Vercelli) tesztközpont pályájára hívta meg a csapat három pilótáját: Sebastian Vettelt, Kimi Räikkönent és Antonio Giovinazzit. A Formula 1-es gépek után nem okozhatott gondot nekik minden idők legerősebb utcai Alfa Romeója, a Giulia Quadrifoglio terelgetése, amiket fogócskázásra használtak a versenyzők.

Az Armando Testa ügynökség által megálmodott, a Buddy Film által gyártott videóban kiválóan tükröződik a lélegzetelállító jármű ereje és dinamizmusa. Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio teljesen alumínium szerkezetű, 510 lóerős, 2,9 literes BiTurbo benzinmotorja lenyűgöző menetdinamikát ígér: a modell végsebessége 307 km/óra, álló helyzetből mindössze 3,9 mp alatt gyorsul 100 km/órára, a maximális forgatónyomaték 600 Nm már 2500/perc fordulatszámnál.

 

A „la meccanica delle emozioni” koncepciót megtestesítő, káprázatos Giulia Quadrifoglio számára nem ismeretlen környezet a versenypálya: tavaly új kategóriarekordot (7 perc 32 másodperc) ért el a Zöld pokolban.

Forrás:
Alfa Romeo Press