Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
vasárnap - 2023. december 03.
-2 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A GMC Sierra 2500 HD hegyi hójáró előtt nincs leküzdhetetlen akadály!

2017. december 01. | 19:52

Képzeld el, hogy ezzel a géppel vágsz neki a téli pihenésnek. Hó borítja az utat? A 2018-as GMC Sierra 2500HD számára ez nem jelent gondot.

A rendkívül egyedi hójáró gép 2017 november végén mutatkozott be a Colorado államban található Vailben. Az autó alapját a GMC Sierra 2500 HD Denali 4WD Crew Cab adja – azzal a kivétellel, hogy ezen az autón természetesen nem kerekek vannak, hanem a jármű lánctalpak segítségével halad előre a hóban.
A GMC hegyi terepjárójának a hó sem parancsol megálljt

A motorháztető alatt egy hatalmas 6600 köbcentis, turbódízel V8-as motor dübörög. Ami a teljesítményt illeti, a V8-as 445 lóerőt és 1234 Nm nyomatékot biztosít. A vezetési élményhez egy hatsebességes Allison automata váltó is hozzájárul. Carl Zipfel, a GMC külső tervezője egy közleményben a következőket mondta:
“A GMC számára mindig a prémium teljesítmény és dizájn volt a legfontosabb, a célunk az volt, hogy az új koncepció egy egészen új szintre emelje ezeket a jellegzetes tulajdonságokat. A Sierra All Mountain lánctalpas Mattracks technológiája eddig érintetlen területeket képes meghódítani. Mindemellett olyan prémium belső felszereltséggel rendelkezik, mint például Bose hangrendszer és magas színvonalú bőr megoldások.”

A kétségkívül egyedi, piros végű lánctalpak mellett az új GMC Sierra oldalát grafikák is díszítik. Ezenkívül LED lámpák, Rigid világító testek és Thule snowboard tartók is az autó felszereltségét javítják. A Sierra All Mountain modell a 2017-es Los Angeles Auto Show-n mutatja meg magát újfent, melyre 2017. december 1-10 között kerül sor. A GMC új koncepciója mindenképp megér egy misét, főleg azok számára, akik gyakran közlekednek a hegyekben. Ott, ahol egy átlagos személyautó számára a kellemetlen, havas, jeges útviszonyok teljesíthetetlen feladatot jelentenek, a GMC Sierra All Mountain 2500 HD megbirkózik a lehetetlennel is.

Neked hogy tetszik az új GMC Sierra All Mountain? Kipróbálnád ezt a bitang erős, lánctalpas monstrumot egy havas hegyi úton? Forrás: Motortrend
Felmérésből kiderült: a többség nem készíti fel autóját télre 20.000 fő fölött Facebook közösségünk!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!