A Range Rover Evoque speciális különkiadást kap

Frissítve:
2018-11-02, 16:16

Fennállása óta sikert sikerre halmoz a Range Rover Evoque, a kritikusok mellett a vásárlók is szeretik, új réteget sikerült vele megszólítania a márkának

Range Rover Evoque Landmark különkiadás

A Range Rover Evoque, mióta 6 éve gyártásban van, sikeresen fellendítette a Land Rovert

A Land Rover a Range Rover Evoque sikerét egy különleges kiadással, a Landmark Special Editionnel ünnepli. Ugyanis 2011 óta, mikor megindult a gyártása az Evoque-nak 600 ezer darabot gyártottak le belőlük az angliai Halewood gyárában.

A különkiadást a holnapi napon, május 10-én mutatják majd be a Royal Windsor Horse Show keretén belül, az ára kb. 14 és fél millió forinttól indul.

Range Rover Evoque Landmark különkiadás a 6 éves fennállásra

A különkiadás Landmark Edition különleges türkizkék fényezést kap, ami remekül illik az autó dinamizmusához

„Ami az Evoque-ot különlegessé teszi, az a jelentősége. A design modern és friss maradt. Az Evoque-ot most már széles körben elismerik, mint ami új, fiatal generációt ismertetett meg a Range Rover márkájával, beleértve egyre több hölgyet is.” – írta Gerry McGovern, a Land Rover vezető designere egy közleményben.

„Már a kezdetektől sikeres volt és önbizalmat adott nekünk, hogy új utak felé törjünk, ez az Evoque Convertible-ben meg is mutatkozott. Ez a Landmark Edition ennek a sikeres hat évnek a megünneplése.

Range Rover Evoque Landmark Edition a Land Rovertől

A belső tér olyan, amilyen egy Evoque-nak kell legyen, a modern formák mellett fellelhető a régi angol elegancia nyoma is

Az Evoque Landmark különleges Moraine Blue fényezést kap, amihez az ihletet a kanadai Sziklás-hegység szolgáltatta, türkizkék tavaival, de elérhető lesz Yulong White-ban és Corris Gray-ben is. A különkiadás ezen kívül olyan változtatásokat tartalmaz, mint Carpathian Gray panorámatetőt, Graphite Atlas hűtőrácsot, ráadásul az exkluzív kiadás 19-es sötétszürke könnyűfém tárcsákat is kap.

A belső térben az Evoque Landmark sport Ebony bőrüléseket kapott, amihez tökéletesen passzol a kontrasztos Light Lunar varrás és a sötétszürke szatén középkonzol. Hogy kütyükből se szenvedj hiányt, opcionálisan kérhetsz hozzá 10”-os InControl Touch Pro-rendszert és 4G Wi-Fi hotspotot.

Range Rover Evoque Landmark Special Edition gyártás

Habár terepjáró képességeit már meg lehet kérdőjelezni, a stílusa és a formája miatt borítékolható a Range Rover Evoque sikere továbbra is

A Range Rover elmondása szerint minden 170. másodpercben legördül egy Evoque a halewoodi üzemben és csak márciusban majdnem 18 ezer darabot értékesítettek belőlük. Az Evoque gyártása nem csak Angliában folyik, ezenkívül Kínában és Brazíliában is gyártják az egyik legsikeresebb darabját a Jaguar-Land Rover palettának.

Forrás:

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

Mitsubishi SUV
2019. május 25.
A Mitsubishi 2020-tól teljesen átalakítja szabadidő-autó kínálatát, hogy az sokkal átláthatóbb legyen a jelenleginél
1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
Játék! Ismerd fel a 10 SUV-ot hűtőrácsuk alapján!
2017. augusztus 19.
Legújabb kvízjátékunkban 10 SUV hűtőrácsáról készült fotót mutatunk. Tippeld meg, hogy melyik utcai terepjáróhoz tartoznak a képek!