After Work Tréning a drivingcampen!

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Bővítette személyautós tréningjeit a drivingcamp, ahol most szuper intenzív képzést kaphatnak a vezetés megszállottjai!

Mint azt már megszokhattad, Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb vezetéstechnikai központja a 2018-as évben is újdonságokkal bombázza a vezetés szerelmeseit. A drivingcamp közkívánatra egy szuper intenzív vezetési tréning elindítását tervezi, amely 2 órányi személyre szabott pályaprogramot takar.

A képzés során a tréner csak veled foglalkozik, egyéni, személyre szabott oktatást és instrukciókat kaphatsz munkaidő után, vagy hétvégén. Ha az alapvető technikákat szeretnéd elsajátítani, vagy fejlesztenéd a vezetéstechnikai tudásodat, akkor is itt a helyed, hiszen tudatosan felkészülhetsz az extrém- és vészhelyzetekre egyaránt.

A drivingcamp központja

Az After Work-képzés során optimális és csúszós felületen gyakorolhatod a kormányzás helyes technikáit, szlalomozást, kikerülési manővereket. Megtapasztalhatod milyen érzés az, amikor az autó alul- vagy túlkormányozottá válik, tesztelheted képességeidet hegyvidéki lejtőn és hajtűkanyarban. Igény esetén a tréning során felár ellenében autót is biztosítanak, de ha teheted, a hétköznapokban is használt autóddal menj! Ezen felül már csak érvényes „B” kategóriás jogosítványra lesz szükséged.

Tréning cégeknek a drivingcampen!

Ha szeretnéd mélyíteni kollégáid a vezetéstechnika tudását, választhatod csapatépítő gyanánt a 4 órás téli felkészítő tréninget, mely nem csak szórakoztató, de valóban hasznos program lehet a csapat számára. Még nem késő elkezdeni a rákészülést!

vezetéstechnikai tréning a drivingcampen

Gondolj másokra is, ajándékozz tréninget!

Ha van olyan ismerősöd, akinek önbizalmat adna egy téli felkészítő tréning elvégzése, akkor ajándékozd meg egy utalvánnyal! A személyautó tréningek mellett off-road és motoros képzések közül is választhatsz. Foglalj a drivingcamp oldalán!

Amennyiben további információra van szükséged, vedd fel kapcsolatot a drivingcamppel az alábbi elérhetőségeken:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
5 éves a drivingcamp!
2017. szeptember 11.
Magyarország, sőt, Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai centruma idén, szeptember 30-án ünnepli 5. szülinapját. Gyere és kapcsolódj ki a drivingcamppel! 

További hírek