After Work Tréning a drivingcampen!

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Bővítette személyautós tréningjeit a drivingcamp, ahol most szuper intenzív képzést kaphatnak a vezetés megszállottjai!

Mint azt már megszokhattad, Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb vezetéstechnikai központja a 2018-as évben is újdonságokkal bombázza a vezetés szerelmeseit. A drivingcamp közkívánatra egy szuper intenzív vezetési tréning elindítását tervezi, amely 2 órányi személyre szabott pályaprogramot takar.

A képzés során a tréner csak veled foglalkozik, egyéni, személyre szabott oktatást és instrukciókat kaphatsz munkaidő után, vagy hétvégén. Ha az alapvető technikákat szeretnéd elsajátítani, vagy fejlesztenéd a vezetéstechnikai tudásodat, akkor is itt a helyed, hiszen tudatosan felkészülhetsz az extrém- és vészhelyzetekre egyaránt.

A drivingcamp központja

Az After Work-képzés során optimális és csúszós felületen gyakorolhatod a kormányzás helyes technikáit, szlalomozást, kikerülési manővereket. Megtapasztalhatod milyen érzés az, amikor az autó alul- vagy túlkormányozottá válik, tesztelheted képességeidet hegyvidéki lejtőn és hajtűkanyarban. Igény esetén a tréning során felár ellenében autót is biztosítanak, de ha teheted, a hétköznapokban is használt autóddal menj! Ezen felül már csak érvényes „B” kategóriás jogosítványra lesz szükséged.

Tréning cégeknek a drivingcampen!

Ha szeretnéd mélyíteni kollégáid a vezetéstechnika tudását, választhatod csapatépítő gyanánt a 4 órás téli felkészítő tréninget, mely nem csak szórakoztató, de valóban hasznos program lehet a csapat számára. Még nem késő elkezdeni a rákészülést!

vezetéstechnikai tréning a drivingcampen

Gondolj másokra is, ajándékozz tréninget!

Ha van olyan ismerősöd, akinek önbizalmat adna egy téli felkészítő tréning elvégzése, akkor ajándékozd meg egy utalvánnyal! A személyautó tréningek mellett off-road és motoros képzések közül is választhatsz. Foglalj a drivingcamp oldalán!

Amennyiben további információra van szükséged, vedd fel kapcsolatot a drivingcamppel az alábbi elérhetőségeken:

További autós hírek

Kigyulladt egy kisteherautó utastere és raktere a 20. kerületi Helsinki úton, a Torontál utcánál hétfőn 14 óra magasságában. A fővárosi…

Jól látni, hogy a sárga jelzésnél ér a sínre kb. a Citroen, majd a következő pillanatban oldalról hatalmas sebességgel telibevágja…

Nem elég a pénzbírság, börtönbüntetést szeretne a német kormány a baleseteket fotózóknak, videózóknak – írja a totalcar.hu A német autópályákon…

A képen 👆 a 2019. nov. 10. és 2019. nov. 16. közötti időszakban elért, Facebook oldalunk eredményei láthatóak. ☝️ 2017…

Olvasónk küldte a felvételt. Nem jó érzés azt látni, hogy a kb. 3 perces manőver után – amiből 2 perc…

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
5 éves a drivingcamp!
2017. szeptember 11.
Magyarország, sőt, Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai centruma idén, szeptember 30-án ünnepli 5. szülinapját. Gyere és kapcsolódj ki a drivingcamppel! 
Téli felkészítő tréningek a drivingcampen
2017. november 07.
Mikor leesik az első nagyobb mennyiségű hó, számos rémült arcot láthatsz az utakon, na meg persze a gumis műhelyek előtt is. Ők azok, akik az utolsó pillanatra hagyják a cserét, ahelyett, hogy autóikat és magukat is elkezdték volna felkészíteni a téli időszakra
Vezetéstechnikai tréningek a Drivingcampen!
2017. augusztus 07.
A Drivingcamp azért épült, hogy bárki próbára tehesse vezetési képességeit a legkülönbözőbb közlekedési helyzetekben. Most itt a lehetőség, válassz a következő tréningek közül!