Az esemény - Raceism 2017

Frissítve:
2018-10-25, 14:05

Múlt hétvégén rendezték meg a 2017-es Raceism autós "találkozót". A koncepció egyszerű, Európa legszebb és legjobban megépített autóit igyekeznek egy helyre terelni.

Work Meister
S14 Silvia Work Meistereken, tökéletesen letisztult

A tavalyi rendezvényen sikerült kiállítóként szerepelnem, így első kézből mondhatom, hogy a képek nem adják vissza, amit ez a rendezvény nyújt. Elképesztő élmény ilyen autókat testközelből szemügyre venni, ezért idén is tervbe volt véve Lengyelország, de az új felnik nem lettek készen, miután a régit ellopták, hiába fogadták el a jelentkezést. Szerencsére magyar autókból így sem volt hiány, több autóval is képviselte magát kicsinyke országunk. 

E36 BMW
Egy magyar E36 a legnagyobbak közt

Wroclaw város stadionjának kertjét péntektől vasárnapig a legelmebetegebb módon megépített autók foglalhatják el. Trabanttól a szélesített Lamborghiniig minden megtalálható, a legdrágább felniken a legextrémebb kiegészítőkkel. A szervezők az autókat nagy gonddal, nagyon szigorú keretek közt válogatják be. A parkolóban kialakított pályán pedig a lengyel srácok tartják az egésznapos driftbemutatót, olyan autókkal, amit más showcarnak is sajnálna tartani. A háttérben DJ-k és breaktáncosok felelnek a hangulatért, azok számára akik már kicsit megunták az autókat. 

A rendezvény fő vonala persze továbbra is a stance, a legjobb minőségben, így csakis laposnál-laposabb autókat lehet szemügyre venni.

Toyota ae86 raceism
A Stance és Drift találkozása

3 napig a Raceism csapata az autózás fellegvárává varázsolják Wroclawot, ha teheted jövőre mindenképp menj ki. Én biztosan ott leszek.

Ha esetleg első körben közelebb szeretnél hasonló autókat látni, hétvégén érdemes kilátogatni a Golftanyára, ahol a 819 Company a legjobb magyar és külföldi autókat válogatja be a Stancefestre.

Fotók:

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
Lexus tesztjármű
2019. május 01.
Sürgetnék Toyotáék az önvezető autók térnyerését
Heti autós képgyűjtemény
2018. november 02.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Autós képgyűjtemény 2.
2018. november 02.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban