Az esemény - Raceism 2017

Frissítve:
2018-10-25, 14:05

Múlt hétvégén rendezték meg a 2017-es Raceism autós "találkozót". A koncepció egyszerű, Európa legszebb és legjobban megépített autóit igyekeznek egy helyre terelni.

Work Meister
S14 Silvia Work Meistereken, tökéletesen letisztult

A tavalyi rendezvényen sikerült kiállítóként szerepelnem, így első kézből mondhatom, hogy a képek nem adják vissza, amit ez a rendezvény nyújt. Elképesztő élmény ilyen autókat testközelből szemügyre venni, ezért idén is tervbe volt véve Lengyelország, de az új felnik nem lettek készen, miután a régit ellopták, hiába fogadták el a jelentkezést. Szerencsére magyar autókból így sem volt hiány, több autóval is képviselte magát kicsinyke országunk. 

E36 BMW
Egy magyar E36 a legnagyobbak közt

Wroclaw város stadionjának kertjét péntektől vasárnapig a legelmebetegebb módon megépített autók foglalhatják el. Trabanttól a szélesített Lamborghiniig minden megtalálható, a legdrágább felniken a legextrémebb kiegészítőkkel. A szervezők az autókat nagy gonddal, nagyon szigorú keretek közt válogatják be. A parkolóban kialakított pályán pedig a lengyel srácok tartják az egésznapos driftbemutatót, olyan autókkal, amit más showcarnak is sajnálna tartani. A háttérben DJ-k és breaktáncosok felelnek a hangulatért, azok számára akik már kicsit megunták az autókat. 

A rendezvény fő vonala persze továbbra is a stance, a legjobb minőségben, így csakis laposnál-laposabb autókat lehet szemügyre venni.

Toyota ae86 raceism
A Stance és Drift találkozása

3 napig a Raceism csapata az autózás fellegvárává varázsolják Wroclawot, ha teheted jövőre mindenképp menj ki. Én biztosan ott leszek.

Ha esetleg első körben közelebb szeretnél hasonló autókat látni, hétvégén érdemes kilátogatni a Golftanyára, ahol a 819 Company a legjobb magyar és külföldi autókat válogatja be a Stancefestre.

Fotók:

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Nissan R34 Skyline Lengyelországban, Wroclawban a RACEISM rendezvényen 45 fokos szögből
2019. július 16.
Hoztam néhány képet a stance fellegvárából, Wroclaw-ból.
Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?

További hírek