2017. július 12. | 16:00

Múlt hétvégén rendezték meg a 2017-es Raceism autós "találkozót". A koncepció egyszerű, Európa legszebb és legjobban megépített autóit igyekeznek egy helyre terelni.

A tavalyi rendezvényen sikerült kiállítóként szerepelnem, így első kézből mondhatom, hogy a képek nem adják vissza, amit ez a rendezvény nyújt. Elképesztő élmény ilyen autókat testközelből szemügyre venni, ezért idén is tervbe volt véve Lengyelország, de az új felnik nem lettek készen, miután a régit ellopták, hiába fogadták el a jelentkezést. Szerencsére magyar autókból így sem volt hiány, több autóval is képviselte magát kicsinyke országunk.  Wroclaw város stadionjának kertjét péntektől vasárnapig a legelmebetegebb módon megépített autók foglalhatják el. Trabanttól a szélesített Lamborghiniig minden megtalálható, a legdrágább felniken a legextrémebb kiegészítőkkel. A szervezők az autókat nagy gonddal, nagyon szigorú keretek közt válogatják be. A parkolóban kialakított pályán pedig a lengyel srácok tartják az egésznapos driftbemutatót, olyan autókkal, amit más showcarnak is sajnálna tartani. A háttérben DJ-k és breaktáncosok felelnek a hangulatért, azok számára akik már kicsit megunták az autókat. 

A rendezvény fő vonala persze továbbra is a stance, a legjobb minőségben, így csakis laposnál-laposabb autókat lehet szemügyre venni.

3 napig a Raceism csapata az autózás fellegvárává varázsolják Wroclawot, ha teheted jövőre mindenképp menj ki. Én biztosan ott leszek.

Ha esetleg első körben közelebb szeretnél hasonló autókat látni, hétvégén érdemes kilátogatni a Golftanyára, ahol a 819 Company a legjobb magyar és külföldi autókat válogatja be a Stancefestre.

Fotók:

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!