Beindul az Alapjárat!

Frissítve:
2018-09-18, 21:56

Üdv!

Elkezdeni mindig nehéz, de ha már egyszer belejöttem, majd azt veszem észre, hogy megállíthatatlanul sodor a lendület. Szerettem volna egy blogot indítani, amiben arról írok majd, ami épp az eszembe jut, így a tartalom és téma biztos nem lesz unalmas.

Kezdve a hazai- illetve nemzetközi autós eseményektől a hétköznapi érdekességeken át a „Jézusom, Elon Musk megint kitalált egy brutálerős elektromos verdát, ami gyorsabban repül, mint a Vissza a jövőbe Delorean-ja a II. részben”.

repülő Delorean

Csak egy fluxuskondenzátor kell a Teslába

Apropó, ha már említettem egy filmet, szeretnék majd az ikonikus filmbéli autókról is szót ejteni, és nagyon remélem, hogy például nem fog beletörni a bicskám a Batmobilba. Híres/hírhedt autóutak, tuning, a hétköznapokat megkönnyítő megoldások, tesztek, szintén szóba fognak kerülni, hetente többször, ahányszor csak le tudok ülni pötyögni!

Kellemes olvasást!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Angliában volt az Alapjárat a Londoni Autószalonon
2018. május 18.
A Londoni Autószalonra látogattam, hogy Genf és Frankfurt után megnézzem, mit csinálnak az angolok, de egyelőre még, nincsenek azon a szinten

További hírek