DRIFT: Lamborghini Murciélago vs. Nissan GT-R

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

Anglia szeszélyes kikötőjében egy Lamborghini Murciélago néz farkasszemet egy 1400 lóerős Nissan GT-R-el! Ki lesz a jobb? Döntsd el te!

A szabályok egyszerűek: generálj annyi zajt és gumifüstöt amennyit csak tudsz, mindezt úgy, hogy minél közelebb haladj versenytársadhoz, természetesen kilinccsel előre.

Lamborghini Murciélago vs Nissan GT-R

2015 végén jelent meg egy drift párbaj videó, amiben Daigo Saito egy 650 lóerős, hátsó kerekes Lambót hajtott, Vaughn Gittin Jr Mustángja ellen a félelmetes, Japán hegyi utakon.

Saito visszatért a Murciélagóval, viszont ebben az eszement videóban egy félelmetesebb ellenfelet kapott, Steve Biagioni személyében. Steve egy 1400 lóerős Nissan GT-R-el küzd az olasz bika ellen, ja, és közben egy Pro2 Lite verseny truck pofátlankodik be a képbe!

Kattints a videóra és élvezd a féktelen csapatást!

 

 

Forrás:
 
 
Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

4 videó, amiket nem hagyhatsz ki a héten
2017. március 06.
Heti videóadag, ami megríkatja az igazi autófanok szívét
Hegyi drift Hoonigan módra!
2017. augusztus 07.
Az utóbbi években a drift népszerűsége robbanásszerűen nő. Ez természetesen egyre extrémebb irányba tolja a sportot.
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
Elektromos Toyota AE86? Mi a szösz?
2017. november 07.
A Hoonigan sorozat legújabb epizódjában egy elektromos hajtáslánccal rendelkező AE86-ot mutatnak be, ami a benzingőz hiányában is örömmel égeti a gumikat