2017. június 06. | 13:35

Az új szedán Infiniti első darabjai legyártásra kerültek, nemsokára meg is lehet vásárolni az Infiniti eddigi legkapósabb modelljének új változatát

Az Infiniti bejelentése szerint az első Q50-ek már le is gördültek a Tocsigiben található gyáruk futószalagjáról, hamarosan el is kezdik őket szállítani a világ minden pontjára.
Az új Infiniti Q50 már most nyáron a szalonokba kerül

„Az új Q50 képességei és minősége kivételes, és megfelel az Infiniti magas színvonalának." - nyilatkozta Roland Krueger, az Infiniti vezérigazgatója.
„A mérnöki és gyártási csapatunk azon van, hogy minél inkább gyorsítsák a termelést és alig várjuk, hogy a megkezdhessük az autók szállítását az egész világon. Az Infinitinél a gyártási rendszer szigorúan a „kaizen” rendszert követi a folyamatos fejlődés érdekében. Nem csak arra törekszünk, hogy minden autó, ami kigurul tőlünk egyre jobb legyen az „Empower the drive”-szlogenünknek megfelelően, de folyamatosan igyekszünk fejlődni az üzleti élet minden területén.”
Gőzerővel folyik a gyártás, a 2013-as megjelenése óta 230 ezer darabot értékesítettek a Q50-ből, ezzel az Infiniti legkeresettebb modellje lett

A Q50 a márka legkapósabb darabja, 2013-as piacra kerülése óta 230 ezer darabot értékesítettek belőle. Ráadásul a Sport 400-as változatban egy 3.0 literes V6-os duplaturbós motor dolgozik, de kérhető négyhengeres 2.0 literes turbós kivitelben is. A 2018-as új kiadásnak kissé „csípősebb” formát adtak, új üléseket és kormányt kapott, valamint egy ProPILOT fél-önvezető, vezetést segítő rendszert.
A Sport 400-as változat 3.0 literes duplaturbós V6-os motorja meggyőző lehet, ha a luxus mellett a teljesítményt is értékeled

Randy Parker, az Infinit alelnöke a következőket mondta:
„A teljesítménye és sportos stílusa fontos a termékkínálatunk szempontjából. Nagy örömünkre szolgál, hogy nemsokára a legújabb sportszedán a volánja mögé ülhetnek a márkát kedvelők , amikor az idei nyáron megérkezik az Infiniti bemutatótermekbe."
Forrás: Autocar
Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!