Halálos Iramban élő show: Sok autó, nagy robbanások és egy tengeralattjáró

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Lezajlott a Halálos Iramban első élő showja a londoni O2 Arénában. Ez volt az ötéves világ körüli turné első állomása, mely hamarosan Bécsbe látogat.

Társszerző: Hajdu Balázs

A Halálos Iramban élő show a filmben látható eredeti autók sokaságát vonultatja fel, és lenyűgöző, nagysebességű akciót produkál egy viszonylag kicsi küzdőtéren. Tekintettel arra, hogy a film azért nem a valósághűségről ismert, adódik a kérdés, vajon sikerül-e a vérbeli autófanatikusokat is lenyűgözni?

Fast & Furious Live

A kérdésre válaszolva: inkább nem. Ebben nincs semmi meglepetés, sejteni lehetett. Ám ez nem jelenti azt, hogy csalódás lenne mindenki számára a show. Ez egy családi program, van benne egy kis driftelés, és előre megrendezett autós üldözés, ami egy Halálos Iramban rajongónak minden bizonnyal szórakoztató.

Halálos Iramban Show

Még a legelvakultabb autóőrültek is elismerhetik, hogy kiemelkedő vezetői képesség szükséges ahhoz, hogy valaki egy körülbelül 600 lóerős géppel egy focipálya felének megfelelő területen driftelni tudjon. Ehhez a legmagasabb szintű profik kellenek. Ők elvezetnek bármit, legyen az egy Toyota Supra, egy Dodge Charger, vagy akár egy Mazda RX-7, illetve bármely jól ismert filmbéli modell. Vagy akár egy tank. A műsorban még egy tengeralattjáró is látható – oké, csak a felső része – mely körbemegy, miközben a víz és jég látványát vetítik ki köré, ezzel egy jeges-tengeri utazást szimulálva.

Lenyűgöző a cucc, most már egy kicsivel jobban érteni lehet, miért került ez a show 25 millió angol fontba. Ám még így is inkább egy gyermekkori álmot tükröz, sem mint egy felnőttét. A történet fonaláról ugyanezt lehet elmondani, a bemutató ugyanis színes szavazócédulák használatán keresztül a közönség részvételét is igényli. Az egyik jelenetben például a publikum egy Mitsubishi Evo VIII modell módosításairól szavazhatnak, mely interaktívvá teszi a műsort. Egy kicsit a Need for Speed videójátékban is érezheti magát az ember.

Látványos volt az első Halálos Iramban Show

Szóval ez a műsor egyértelműen kevés egy kemény autófanatikusnak, ám semmi kétség afelől, hogy simán megállja a helyét a világ körüli turnén. És hogy vajon a turné valóban öt éven át fog-e tartani? Természetesen, végül is a közönség is kibírt nyolc Halálos Iramban részt.

Halálos Iramban Élő Show

Az Egyesült Királyságban az alábbi helyeken és időpontokban kerül megrendezésre a show:

  • Newcastle Metro Radio Arena, 2018. április 6-8
  • Manchester Arena, 2018. április 13-15
  • Birmingham Arena, 2018. április 20-22
  • Sheffield Arena, 2018. április 27-29
  • Belfast SSE Arena, 2018. május 4-6
  • Glasgow SSE Hydro, 2018. május 11-13

Lesz Magyarországon is Halálos Iramban élő show?

Sajnos nem. Egyelőre úgy fest, a hazánkban élő rajongóknak a szomszédos Bécsben lesz lehetősége megtekinteni a Halálos Iramban élő showt február második hétvégéjén, 2018. február 9-11 között. Jegyek a Ticketmaster oldalán rendelhetők.

Forrás: Autocar

További autós hírek

A képen 👆 a 2019. nov. 10. és 2019. nov. 16. közötti időszakban elért, Facebook oldalunk eredményei láthatóak. ☝️ 2017…

Olvasónk küldte a felvételt. Nem jó érzés azt látni, hogy a kb. 3 perces manőver után – amiből 2 perc…

Lezárják a forgalom elől az Erzsébet hidat november 17-ről 18-ra, vasárnapról hétfőre virradóra éjfél és hajnali 4 óra között, mert…

A fedélzeti kamera örökítette meg a krakkói buszsofőr beavatkozását. Grzegorz Zięba egyszerre figyelte a visszapillantó tükrök, és a zebrán átkelő gyalogosokat,…

“A történet érdekessége, bár nem hallatszódik, mivel hangot nem rögzít a dashcam, de a kedves szembejövő autóskolléga volt felháborodva és…

Kapcsolódó írások

Halálos Iramban 8. - részlet
2017. március 31.
Már megtekinthető a The Fate Of The Furios börtönjelenete
Halálos Iramban érkezik az új NFS Payback
2017. június 12.
Káprázatos grafika és részletes kidolgozás jellemzi a Need For Speed Payback-et, ráadásul a 2017-es játék bővelkedik a Halálos Iramban akciódús jeleneteiben
Stílussal a pályán – José Gutierrez kicsípett 1997-es Nissan 240SX-e
2017. november 23.
Létezik olyan drifter, akinek autója külseje épp olyan fontos, mint a bevett kanyarok szépségének kivitelezése? Nos, igen létezik!
Inkább a gumi égjen, ne a karácsonyfa! TOP 5 autós film az ünnepekre
2017. december 22.
A karácsonyi bevásárlással járó őrületben nem csak a türelmedet, de majdnem az eszedet is elveszítetted? Ennek most vége, dőlj hátra és pihenj! Íme a top 5 autós film az egész családnak.