Hangolódj a 2018-as New York-i Autószalonra!

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

A 2018-as Genfi Autószalon nagyon jól sikerült, sok kiváló autót láthatott a publikum. A New York-i Autószalont hasonló várakozás előzi meg.

Társszerző: Hajdu Balázs

A “Nagy Almában” tartott show hagyományosan SUV és terepjáró-barát, és nagy valószínűséggel sportautók is bemutatásra kerülnek. Az eseményre 2018. március 30. és április 9. között kerül sor. Vess egy pillantást azokra az autókra, melyek valószínűleg New Yorkban mutatkoznak majd be.

New York Motor Show

Cadillac XT4

A Cadillac egy kompakt SUV-ot fog bemutatni New Yorkban az XT4 személyében. Az amerikai gyártó azt reméli, hogy megnövekednek az eladásaik a világ leggyorsabban növekvő autós szegmensében.

Cadillac XT4

Kia K900

Bár Európába nem fog eljutni ez a luxuscsoda, azért az amerikai piacra szánt modell is érdemel néhány pillantást, a Kia ugyanis sokszor olyan megoldásokkal rukkol elő, amit sehol máshol nem lehet látni.

Kia K900

Mercedes-Benz C-osztály / C-osztály Coupé / C-osztály kabrió

A C-osztály facelift változatát nem régen mutatták be Genfben, New Yorkban várható a Coupé és kabrió változatok leleplezése.

A Mercedes-Benz nagy dobásra készül New York-ban

Mercedes AMG C63

A fentebb említettek mellett jön a Mercedes AMG C63 a stuttgartiaktól és az ő duplaturbós, V8-as motorja. A most forgalomban lévő modell 469 lóerőt tud, az új változattól még ennél is több várható.

Mercedes-AMG

Subaru Forester

A Subaru új Forester SUV is New Yorkban mutatkozik be a közönség számára, mielőtt Pekingben lerántanák a leplet a hibrid változatról az Pekingi Autószalonon április 25-én.

Subaru Forester

Toyota RAV4

A Toyota már megkezdte a RAV4 piacra dobását megelőző kampányát, ami csak egyet jelenthet: már csak napok vannak hátra a hivatalos bemutatóig. A várakozások szerint – az Auris-hoz hasonlóan – ebben sem lesz dízelmotor, lesz viszont egy fantasztikus, 2000 köbcentis, benzines-elektromos hibrid, ami a jó öreg olajégető dízel helyét veszi át.

Toyota RAV4

Volkswagen Atlas (ötüléses)

A Volkswagen bemutatta egy SUV koncepcióját, melynek eleje megegyezik a hétüléses Atlaséval, melyet kifejezetten az észak-amerikai piacra terveztek. New Yorkban valószínűleg egy ötüléses modellt lehet szemrevételezni. Európába viszont nem jön az új Atlas, hiszen a Volkswagen itt már rendelkezik egy kitűnő ötüléses ajánlattal, ez pedig nem más, mint a Touareg.

Volkswagen Atlas

Te melyik autó bemutatóját várod a leginkább? Írd meg hozzászólásban!

Forrás:

Kapcsolódó írások

Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
Mercedes-Benz C220d - Teszt
2018. szeptember 24.
Milyen egy középkategóriás Mercedes-Benz? Elegáns? Igen. Drága? Hát persze, hogy az. Minőségi? Fogjuk rá. Sportos? Hát, ha a C220d-ről van szó, akkor nem biztos
BMW 316i coupe
2019. szeptember 15.
Íme, néhány vagány autó, amivel nem kell szégyenkezned a barátaid előtt.
Le sem tagadhatná, hogy japán: Toyota RAV4 Hybrid – Teszt
2018. augusztus 22.
Mutatós külső, kiforrott hibrid hajtáslánc, példás helykínálat. A Toyota RAV4 kategóriáján belül minden igényt kielégít, sokaknak jobb választás lehet az NX300h-nál!