Így mulat egy luxus kutya: furcsa kiegészítőkkel ünnepel a Land Rover

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

A kínai asztrológia szerint 2018. február 16-án kezdődik a Kutya éve. Erre az alkalomra a Land Rover kutyás kiegészítőket kínál a modelljeihez.

A brit Land Rover remek marketing érzékkel állt rá arra, hogy a kínai asztrológia szerint 2018. február 16-án kezdetét veszi a Kutya éve. Mivel nem vagyok járatos az asztrológiában, kicsit utána olvastam a dolognak és kiderült, hogy hiába a Kutya éve, ez sajnos egyáltalán nem biztos, hogy jót jelent a csillagjegy szülötteinek.

Ettől a kutyáknak még jó lehet, hiszen a Land Rover most egy sor szuper gyári kiegészítőt kínál a Discovery Sport, a Discovery, a Range Rover Velar, a Range Rover Sport és a Range Rover modellekhez. Persze borsos árat kérnek a kutyabarát kiegészítőkért, az egyes modellekhez 455-875 angol font (202 000 – 400 000 forint) a Pet Pack csomagok ára.

Kutyás kiegészítők a Land Rovertől

Hogy mit tartalmaz a kutyabarát felszereltség? A brit luxus SUV tulajdonosai – és persze kutyáik – először is kapnak egy gumiszőnyeget, ami nem csak a csomagtér alját, hanem az oldalsó részeit is védi a nedves és sáros szőr nem kívánt következményeitől. A csomag másik eleme, egy állítható méretű rácsos térelválasztó, amivel egy vagy két kutya is kényelmesen, és ami legalább ilyen fontos, biztonságosan szállítható.

Kutya szállítása autóban

A Land Rover Discoveryhez azonban állítható elektromos felfüggesztést is kérhetsz, ami egy gombnyomással megváltoztatja az autó magasságát, hogy a kisebb vagy már öreg, nehezen mozgó kedvencek is maguktól be tudjanak ugrani. És ha ez még nem volna elég, a Land Rover összefogott a kutyás kiegészítőiről is híres brit Barbour divatcéggel, így a Land Roveresek kutyái akár saját kollekciót is kaphatnak.

A szettben van kockás, Land Roveres póráz, kutya dzseki, kutya gallér, kutyatál és persze kényelmes babzsák ágy is. Az árak persze kellően magasak: a gyártó internetes boltjában egy kutyatál 20 fontot (9 000 Ft), egy póráz 55 fontot (25 000 Ft), míg a kutyaágy 65 fontot (30 000 Ft) kóstál.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Nürburgringen tesztelték a Jaguar E-Pace-t
2017. április 06.
A várható nyári debütálása előtt tesztelték a Nürburgringen a Jaguar új kompakt SUV-ját
Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
Legújabb Land Rover Defender várható kinézete
2018. október 04.
2020-ban bemutatkozik a Defender legújabb, teljesen átdolgozott generációja. A legendás terepjáró újult erővel feszül a ringbe, amit jelenleg a G-osztály ural!
E.C.D. Automotive Design Land Rover Defender tuning, oldalról
2018. október 11.
A Land Roverekre specializálódott amerikai cég megint kitett magáért ezzel a projekttel.