Ken Block és a Terrakhana - VIDEÓ!

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Emlékszel amikor a homokozóban tologattad a Matchbox, vagy a Hot Wheels kisautóid? Nézd meg milyen egy valódi autóval amit akkor éreztél!

Ken Block már az ötvenedik életévét tölti, mégis ránézésre 10 évet letagadhat. Ha a fiatalság kulcsa a benzingőz és az égett gumi szaga, Ő talán a lehető legnagyobb dózist kapja mindkettőből. Block számos extrém sportot kipróbált, de végül a motorsportok terén találta meg számításait.  2005-ben ralizni kezdett, ahol kisebb nagyobb sikereket ért el az évek során. Az igazi áttörtést a Gymkhana sorozat hozta el neki, a Gymkhana 2 a 2009-es év legfelkapottabb videója lett. Azóta a sorozatban 9 rész készült, Block hajtott már bennük, Subarut, Fiestát, Mustangot és tépett szét jó pár garnitúra gumit ezekkel az autókkal. A helyszínek is a legváltozatosabbak, belvárostól az ipartelepig Ken Block már mindent végigcsúszott. A látvány mindig garantált, ám sokadszor a hasonló azért lassan elveszti varázsát.

A Pennzoil megkeresésével viszont ismét sikerült magasra tenni a lécet, Dél-Utah-ba látogattak egy forgatásra. 1300 méteres szintemelkedés, negyven fokos hőség, a pusztító környezetben. Block bűntársa ismét a Ford Fiesta RX43. A 600 lóerős raligépet különösebb átalakítás nélkül engedték a sivatagba. Az eredmény magáért beszél, hangot fel és élvezd a videót!

A korábbi Gymkhana videókat itt éred el. 

 

 

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
1965 Mercury M-100, piros, pickup, elölnézet, oldalnézet, jobbról, RM Sotheby’s
2019. december 26.
1965-ben a Mercury kanadai divíziója bemutatta a 4. generációs M-100-as pickup átdolgozott változatát. A kistehert csak Kanadában értékesítették, ami sokban egyezett a vele kortárs Ford F-100-assal

További hírek