Ken Block és a Terrakhana - VIDEÓ!

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Emlékszel amikor a homokozóban tologattad a Matchbox, vagy a Hot Wheels kisautóid? Nézd meg milyen egy valódi autóval amit akkor éreztél!

Ken Block már az ötvenedik életévét tölti, mégis ránézésre 10 évet letagadhat. Ha a fiatalság kulcsa a benzingőz és az égett gumi szaga, Ő talán a lehető legnagyobb dózist kapja mindkettőből. Block számos extrém sportot kipróbált, de végül a motorsportok terén találta meg számításait.  2005-ben ralizni kezdett, ahol kisebb nagyobb sikereket ért el az évek során. Az igazi áttörtést a Gymkhana sorozat hozta el neki, a Gymkhana 2 a 2009-es év legfelkapottabb videója lett. Azóta a sorozatban 9 rész készült, Block hajtott már bennük, Subarut, Fiestát, Mustangot és tépett szét jó pár garnitúra gumit ezekkel az autókkal. A helyszínek is a legváltozatosabbak, belvárostól az ipartelepig Ken Block már mindent végigcsúszott. A látvány mindig garantált, ám sokadszor a hasonló azért lassan elveszti varázsát.

A Pennzoil megkeresésével viszont ismét sikerült magasra tenni a lécet, Dél-Utah-ba látogattak egy forgatásra. 1300 méteres szintemelkedés, negyven fokos hőség, a pusztító környezetben. Block bűntársa ismét a Ford Fiesta RX43. A 600 lóerős raligépet különösebb átalakítás nélkül engedték a sivatagba. Az eredmény magáért beszél, hangot fel és élvezd a videót!

A korábbi Gymkhana videókat itt éred el. 

 

 

Kapcsolódó írások

4 videó, amiket nem hagyhatsz ki a héten
2018. november 02.
Heti videóadag, ami megríkatja az igazi autófanok szívét
Forma-1, MotoGP és WRC október utolsó hétvégéjén!
2017. október 27.
Lewis Hamilton világbajnok lehet Mexikóban, Marc Marquez is közel kerülhet negyedik vb címéhez Malajziában. A WRC-ben szintén bajnokavatásra kerülhet sor. Terítéken a legnagyobb versenysorozatok!
Ken Block 10 legjobb videója
2018. március 04.
Az Internet népe először még 2008-ban szerzett tudomást Ken Blockról és lenyűgöző képességeiről: ő egy valódi autós huligán. Adj neki egy kifutópályát, és garantáltan elfüstöl egy pár garnitúra gumit.
Lancia 037 a szurkolók előtt hátulról fotózva
2018. október 29.
Az első napnak hatalmas lelkesedéssel és izgalommal vágtam neki...