A csupán 3 darabot épített 570GT Commemorative Edition-nel kívánnak emléket állítani a harmadik olyan évüknek, amikor egymás után kiválóan teljesítettek a piacon. Csak tavaly 3286 McLarent adtak el világszinten, ebből 228 autót a kínai piacon talált gazdára. De a világ többi részén is hatalmasat ugrottak az eladások, Európában két és félszer, Amerikában kétszer annyi McLaren talált gazdára a tavalyi évhez képest.


A McLaren 570GT ezen speciális kiadásából alig 3 darabot készítenek

A Shanghai Autószalonon bemutatásra kerülő különleges kiadású 570GT Pacific Blue színben lesz elérhető, ezenkívül szénszálas hátsó lökhárítót és légterelőket McLaren Special Operations részlegétől.

A McLaren Design úgy alkotta meg a belső teret, hogy fekete és krémszínű Nappa bőrt alkalmaztak, a kormánykerék pedig carbon fekete színű. Ezek mellett 12 hangszórós Bowers and Wilkins hangrendszer gondoskodik a szórakoztatásunkról.

Az autó hajtásában nem történt változás, ugyanúgy a biturbós 3.8 literes V8-as motor hajtja, 569 lóerővel és 600 Nm-rel, így a 0-ról 100-as sprintet 3.4 másodperc alatt teljesíti az autó, aminek végsebessége 326 km/h.


Brutálisan erős és ugyanannyira jól is néz ki

A különleges kiadású 570GT mellett bemutatják a 720S-t is, aminek most kezdték el a sorozatgyártását Wokingban. A bemutató darab egy 720S Performance modell lesz, szürke fényezéssel és fekete-sárga bőr belsővel.


A McLaren nem csak a sebességre, a kényelemre is hajt, amire egy ilyen volán mögött senkinek nem lehet panasza

A 720S a McLaren új biturbós 4.0 literes V8-as motorjával lesz felszerelve, ami 719 lőerős teljesítményt és 700 Nm-t tud majd leadni, így 0-ról 100-ra alig 2.9 másodperc alatt gyorsul fel, a maximális sebessége pedig 339 km/h!


Elképesztően erős, a 719 LE alig 2.9 másodperc alatt gyorsítja fel 100-ra az autót

Az új modell érkezése mutatja, mennyire elkötelezett a McLaren a kínai piac iránt, ahol már 10 márkakereskedést üzemeltet.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg a Facebookon. Köszönöm!

Forrás: