Medvét talált egy nő a Subarujában

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Egy nő azt hitte, hogy tolvajt fogott az autójában, ám kiderült, hogy egy felnőtt medve ejtette magát csapdába a Subarujában. Az autót erősen megviselte a kaland.

Amikor Linda Morad az amerikai Connecticutban meglátogatta egy barátját, akkor az ablakon kitekintve azt látta, hogy a parkoló kocsija lámpái égnek. Nem tudta mire vélni a dolgot, ezért felkapta a mobiltelefonját és kiment, hogy utána járjon a dolognak. Arra gondolt, hogy jó eséllyel autótolvajt fog, ezért azonnal tárcsázta a rendőrséget, közben azonban fura hangokat hallott az autójából, ami nem nagyon emlékeztetett egy autótolvajra.

A rendőrség hamar kiérkezett, és megdöbbenve látták, hogy nem tolvaj van az autóban, hanem egy kifejlett, felnőtt amerikai fekete medve esett csapdába benne, és minden igyekezetével azon volt, hogy kijusson onnan.

tönkretett Subaru

A rendőrök kinyitották az ajtót, és hagyták a medvét „kiszállni”, ám előtte azért lőttek még néhány fotót, hogy megörökítsék a nem éppen mindennapi kalandot. Utána tájékoztatták az akciót biztonságos távolból szemlélő Moradót arról, hogy bár a medvétől megszabadult, az autója bizony komolyan megsínylette a dolgot. Az autó tulajdonosa azt hitte ugyanis, hogy egy alapos belső tisztítással megússza majd a dolgot, ám ebben nagyon tévedett.

medve a Subaruban

Az ijedt, csapdába esett medve ugyanis óriási pusztítást végzett a belső térben, ami annyiban nem meglepő, hogy a hím fekete medvék 1,4-2 méter, súlyuk pedig akár 225 kilogramm is lehet. Bár ez a faj alapvetően növényekkel táplálkozik, azért a háziállatokban kárt szokott tenni, erejét pedig jól mutatja, hogy akár egy erős szarvasmarhával is képes végezni.

fekete medve

Az állat a karmaival felhasította a Subaru műszarfalának tetejét, letépte a visszapillantó tükröt, betörte a szélvédő, a vezetőülést pedig gyakorlatilag teljesen lebontotta. Ennek ellenére Linda Morad és az intézkedő rendőrök egyaránt szerencsésnek érezhetik magukat, hogy ennyivel megúszták a dolgot, mert egy csapdába ejtett vadállatnál kevés veszélyesebb van.

Te mit tennél hasonló esetben? Van olyan sztorid, amikor egy oda nem illő állat szállta meg az autódat? Ha igen, írd meg nekünk kommentben vagy a Facebookon!

Forrás:

Kapcsolódó írások

Látványos videó, kis pénzből, Subaruval
2017. május 08.
Itt az élő példa arra, hogy lowbudgetből is lehet menő csapatós videót készíteni, elég hozzá egy vén Subaru és egy megfelelő helyszín
5 nem szokványos boxermotoros autó
2018. július 17.
Ami nem Subaru, Porsche vagy Volkswagen…
A Subaru eltávolítja kínálatából a dízel-erőforrású járműveket
2018. augusztus 23.
A japán autógyártó elsőként az Egyesült Királyságból távolította el eladásra kínált, dízel-erőforrású modelljeit!
8 wangani hős
2017. május 16.
A japán autógyártás fénykorát a 90-es évek közepétől a 2000-es évek közepéig élte. Ekkor égtek a legjobban a bizonyítási vágytól, hogy autóik nem csak unalmas hétköznapi eszközök, hanem igenis komolyan kell venni őket a sport és élményautózás terén is az egész világon.