Nagy utazásunkat megelőzte viszont egy kisebb kiruccanás a Nissan X-Traillel, amelyet a kollégák a Veresegyházi Medveotthonban eszközöltek, valamit mentek egy kört a belvárosban is, hogy kiderüljön mit hoz a kolbászzsír metál SUV.


Valóban jól áll az X-trailnek a városi környezet is!

Az autóban egy 2,0 literes dízelmotor zakatol és egy CVT-váltó könnyíti meg az ember dolgát vezetés közben. Állítható első- vagy összkerékhajtás és puha, hullámzós felfüggesztések ringatják az utast menetközben. A jármű csendes, némi kerékzaj van hátul de egyáltalán nem elviselhetetlen. Tágas, praktikus és igényesen kivitelezett.

A Medveotthonban Kuli Bálint várta a srácokat, aki körbevezette őket és megmutatta hol lehetne fényképeket készíteni a terepjáróról. Bálint a Veresegyházi Medveotthon üzemeltetője, négy kollégájával gondozzák és nevelgetik az otthonban élő medvéket.

Ezt követően a Széchenyi fürdő előtt készült néhány kép a városban is tökéletesen futó SUV-ról, valamint a Liszt Ferenc repülőtér 31R kifutóján is készítettek néhány képet a kollégák. A galériában megtalálhatod az elkészült fotókat a narancsszínű óriásról, hogy eldönthesd, szerinted melyik környezetbe illik jobban az X-Trail? Szerintem mindenhol jól mutat!