Osvárt Andrea, a BMW Magyarország márkanagykövete

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

A BMW Group Magyarország márkanagykövete, Osvárt Andrea színésznő, modell és producer egy elektromos BMW i3S-t vezet.

Osvárt Andrea színésznő, modell és producer hazánk egyik legismertebb arca a nemzetközi divatmagazinok és fotósok között, hiszen többek között az 1996-os Look of the year helyezése is segítette modellkarrierje elindulásában. Andreát a világ szinte minden táján fotózták, többek közt Róma, Párizs, Milánó divatlapjainak címlapján is szerepelt. A modellpályát maga mögött hagyva Rómába költözött, hogy színésznő lehessen. Jól döntött ezt igazolja, hogy azóta is évente három-négy főszerepet és sok produceri munkát visz.

Számos olasz, magyar és nemzetközi produkcióban vett részt, játszott Robert Redford, Brad Pitt és Jeremy Irons oldalán, vagy épp Clive Owen és Julia Roberts partnereként. Magyarországi filmes kasszasikere a „Megdönteni Hajnal Tímeát” volt, melyben ő alakította a címszerepet. Producerként is folyamatosan aktív, filmjei a Velencei Filmfesztivál különdíját, illetve Európai Arany Glóbusz díjakat is nyertek, jelenleg is több projekten dolgozik. Ideje nagyobb részét Budapesten tölti, ahol a BMW Group Magyarország márkanagyköveteként egy elektromos BMW i3-assal jár.

Osvárt Andreának jól áll a sportos BMW i3S

Legújabb autója egy Melbourne Red BMW i3S, amely a márka sportos elektromos modellje. A BMW i3S a városi közlekedés dinamikus képviselője, 184 lóerős teljesítményével, 270 Nm nyomaték leadására képes, zéró emisszió mellett. Speciális, külön ehhez a modellhez tervezett futóműve a vezetési élménykapcsolón Sport-üzemmódot is kínál. 0-100 km/h sebességre mindössze 6,9 másodperc alatt gyorsul, végsebessége pedig 160 km/h.

„A BMW i3 és különösen az i3S modell nagyon közel állnak hozzám, azt gondolom, hogy ez a tökéletes városi autó. Nemcsak biztonságos és hihetetlenül gyors, hanem egy darabot is képvisel a jövő közlekedéséből, itt a budapesti utakon, azzal, hogy tisztán elektromos meghajtású. A mindennapokban is abszolút jól passzol a közlekedési szokásaimhoz, tudom, hol és mikor kell tölteni és ez csak egy kis átgondoltságot igényel. A formája ma is ugyanolyan bátor és vonzó, mint néhány éve a megjelenésekor, így tökéletes partnerem a budapesti forgatagban” – mondta el Osvárt Andrea az átadás alkalmával.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője
Frankfurtban válaszolt a BMW a Tesla Model 3-ra!
2017. szeptember 13.
Kérdés, mennyire veheti fel a versenyt az elektromos autóival a bajor gyártó a Teslával, aminek a Model 3-jára már több mint 400 ezer előrendelést fogadtak be
A Ferrari és a Lamborghini nem akar elektromos autót
2017. szeptember 15.
Technológiai fejlődés ide vagy oda, vannak még olyanok, akiknek egy jó szívó V12 még mindig többet ér, mint bármilyen villamosított technika
 2018-as Jaguar F-Type elölről
2018. november 21.
A Jaguar a jelenlegi széria kifuttatása után egy új irányba indulhat a kétüléses sportkocsival