Trackwood és MX-5 Találkozó vár a hétvégén

Frissítve:
2018-09-18, 22:00

Lassan vége az augusztusnak, de még mindig nem maradsz autós programok nélkül. Máriapócson egy elég komoly drift bajnokság, míg Kunmadarason MX-5 találkozó vár rád.

Trackwood

Máriapócsra érkezik a Magyar és Lengyel Profi Drift Bajnokság mezőnye, akik mellé az FIA Cez versenyzői is csatlakoznak, így egyszerre és egy helyen csapják kilinccsel előre Európa legjobb dorifto pilótái. Az éjszakai döntőkre érdemes már napközben elfoglalni a helyeket, hogy naplementében a legjobb helyről élvezd a faltól csupán pár centire, keresztben közlekedő drift rakétákat.

A Rabócsi Ringen megszervezett eseményhez hozzátartozik egy igazi Európai szintű hangulat, profi szervezés és színvonal. Party zóna, live dj-k, csinos hostess lányok egy 2 hektáros kemping területén, kulturált körülmények között. Kaja, pia, csajok, kocsik és FŰŰŰŰST! Ez a TRACKWOOD, ez az a verseny amit egész évben vártál!

A Trackwood Facebook eseményénél minden további információt megtalálsz.

Trackwood Máriapócson

MX-5 Találkozó Kunmadarason

2018-ban immáron második alkalommal gyűlnek össze a Miatások a kunmadarasi reptéren, ahol a roadster imádók megoszthatják tapasztalataikat és jót beszélgethetnek. Kipróbálhatod magad illetve a kisautód a gyorsulási versenyen, amit egy 402 m-es pályán rendeznek, vagy egy gumibálákkal elkerített részen bohóckodhatsz, gyakorolhatod a driftet. A találkozók kihagyhatatlan része a limbó-, illetve a szlalom/ügyességi verseny. Sajnos az első MX-5 találkozómra az autóm nélkül fogok érkezni, ezt ezúton is szeretném megköszönni a bolgár kamionosnak! Azonban aki egyszer is belekóstolt a roadsterezés világába, az nem tud elszakadni tőle, szóval ott találkozunk.

Minden szükséges információt megtalálsz az MX-5 Találkozó Facebook eseményénél.

Parkoló Miaták a kunmadarasi reptéren

VIII. Sun City Tuning Találkozó

Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg az eseményt Algyőn, ahol az autós találkozók szokásos programjai várnak. A teljesség igénye nélkül lesz autó szépségverseny, felnikitartó verseny, air ride challenge, autó limbó és kipufogó hangnyomás mérés.

A Sun City Tuning Találkozó Facebook eseményénél bővebb információkat találsz.

DTM Misano

A Német Túraautó Bajnokság mezőnye a Marco Simoncelliről elnevezett pályára, Misanóba látogat a hétvégén. Az Emilia-Romagna régióban található komplexumot 1972-ben nyitották meg. A 4 226 méter hosszú nyomvonalon 16 kanyar található, ebből hat balos és tíz jobbos.

A DTM hétvégi eseményeit nyomon követheted a széria Facebook oldalán.

A belga pálya híres kanyarja

Formula 1 Belga Nagydíj

A Száguldó Cirkusz a nyári szünet után a híres belga pályára, Spa-Francorchampsra látogat.

Az eredeti nyomvonal nagyon gyors volt, ez azután sem változott, hogy az 1979-es átépítés alkalmával a hosszát 14 km-ről 7 km-re csökkentették. Nagy szintkülönbségeinek és hosszú, nyújtott kanyarjainak köszönhetően a pilóták nagyon szeretik a természetes ritmusát. A földrajzi elhelyezkedése miatt sajátos mikroklímája van.

Egyik érdekessége, hogy két célegyenessel és boxutcával rendelkezik. A Formula–1-es csapatok a La Source hajtűkanyar előttibe, a betétfutamok résztvevői pedig a régi, Eau Rouge előtti lejtős bokszutcába költöznek be.

Az M4 Sport közvetíti a Belga Nagydíjat.

Fotók:

  • Formula 1

További autós hírek

A szemből érkező mentő elé kanyarodott az audi sofőrje, ezzel majdnem balesetet okozva. Vannak szituációk, amikor nehéz megítélni, hogy melyik irányból jön a...

Megsérült egy idős asszony a 150-es buszon Budapesten, miután a részeg sofőr minden ok nélkül vészfékezett az egyik megállóban – állítja a Ripost. A...

A TV2 is foglalkozott a ma esti Tényekben azzal az audissal, aki még szeptemberben hajtott be szabálytalanul a Dunakeszi-Alagi major körforgalomba, majd feltartotta...

2012 november 1-től lett kötelező az új autók esetében a gyári nappali menetfény. Sajnos ez a legtöbb típusnál CSAK ELÖL VILÁGÍT motorindítást követően...

Terjed a neten egy sztori, amit most már mi is megosztanánk, bár elég furcsa… Ám ha igaz, akkor imádjuk :)))) A történetet a...

Kapcsolódó írások

2019. március 06.
A világ egyik legnagyobb Autószalonjára több gyártó is kihozta a jelenlegi Formula 1-es versenyautóját
Főszerepben a Magyar Nagydíj Esemény- és programajánló 07. 27. – 29.
2018. július 24.
Nem éri meg otthon maradni július utolsó hétvégéjén, mert jobbnál-jobb programok várnak rád.
Szocijármű Kiállítás és drift is lesz a hétvégén
2018. augusztus 02.
Augusztus első hétvégéjén várhatóan rekkenő hőség lesz, azonban 1-2 program miatt érdemes kimozdulni a szobából. Szolnokon és Dorogon különböző autós találkozók várnak, míg Bélapátfalván hegyi driftet rendeznek.
2019 TRACKWOOD a Rabócsi Ringen a Drifting.hu szervezésében BMW E30
2019. augusztus 24.
Na meg én is ide értem Máriapócsra, Európa egyik legnagyobb drift versenyére