3 millió forint egyetlen oldalból álló weblappal? Igen!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-11-02, 16:09

Egy főként vállalkozási ötleteket tartalmazó gazdasági portál tulajdonosa titkos projektet indított cégek számára, eddigi profitjából már akár egy vadonatúj autót is vehetne magának.

Az autóvásárlás igencsak megterhelő a pénztárca számára, legyen szó akár új, akár használt autóról. Ha te is szeretnél saját autót vásárolni, de nem tudod, honnan teremtsd elő rá a pénzt, érdemes körülnézned a minner.hu gazdasági portálon, ahol eddig több, mint 150 vállalkozási ötlet található. A legjobb az egészben, hogy ezek közül jó néhányat akár 0 forint indulótőkével meg lehet valósítani.

A titkos projekt...

A Minner tulajdonosa, Mándó Milán bővelkedik a kreatív ötletekben, a közelmúltban saját maga is megvalósított egyet ezek közül. Arra vállalkozott, hogy létrehoz egy hasonló weboldalt, mint a Milliondollarhomepage. Azt határozta el, hogy 3 millió forintot gyűjt össze egy olyan weboldallal, amely lényegében mindössze a kezdőoldalból áll, ráadásul igen rövid idő alatt. Konkrétan a főoldal pixeleit értékesíti cégek számára, akik cserébe bannereket helyezhetnek el. Már az induláskor elkelt több, minta hirdetési felületek 50%-a, azaz 1,5 millió forint fölötti bevétele keletkezett Milánnak, jelenleg ez a szám már 2 millió fölött jár. Gondolj bele, ebből már akár egy zsír új 80 lóerős Dacia Logan Accesst is vehetne magának!

A 3millioforint.hu weboldalon a hirdetők a pixeleket vásárolhatják meg cégüknek

A 3millioforint.hu weboldalon a hirdetők a pixeleket vásárolhatják meg cégüknek

Miért éri meg a cégeknek hirdetni az oldalon?

Egy egyedi kampányban vehetnek részt, ami a média érdeklődését felkeltheti, már számos weboldalon írtak a projektjéről

  • A 3millioforint.hu látogatottsága garantáltan magas lesz, így a reklámok sok emberhez jutnak el
  • A kampányban részt vevő cégek lehetőséget kapnak egy-egy blogbejegyzés közzétételére a 3millioforint.hu blogján, ahol 3 tanácsot üzenhetnek maguknak, mielőtt belevágtak volna a vállalkozásba
  • A cégek által fizetett összeg egyharmada visszaforgatásra kerül az adott vállalkozás hirdetésére a Facebookon
  • Mándó Milán hamarosan megjelenő könyvének hátoldalán is lehet majd olvasni erről a gerillamarketing akcióról
  • A teljes befolyó összeg 5%-a jótékony célokat szolgál

Lehet még csatlakozni a 3 millió forintos projekthez?

Igen, de a kiadó helyek száma rohamosan fogy! Hetek kérdése, és elkel az összes bannernek szánt pixel, úgyhogy nem érdemes késlekedni. Akár már 30.000 forintért vehetsz egy helyet a cégednek, ami tulajdonképpen csak 20.000 forintos befektetés, hiszen a hirdetési díj egyharmadát Facebook reklámokra költik.

Autós cégeknek különösen jó befektetés megjelenni az oldalon, hiszen eddig csak a Legterelo.hu és a Budai fékcenter csatlakozott a projekthez.

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Címkék:

Kapcsolódó írások

Interjú Horváth Gergővel a Nissan magyarországi PR menedzserével
2018. március 14.
Horváth Gergővel a Nissan elektromos programjáról beszélgettünk elsősorban, de elkalandoztunk a GTR világába valamint beszéltünk arról, hogy milyen jó célokat támogat a Nissan itt Magyarországon.

További hírek