2017. július 20. | 19:38

Legújabb projektünk keretein belül szeretnénk olyan cégekkel partnerkapcsolatba lépni, amelyek minőségi termékeket vagy szolgáltatást értékesítenek ügyfeleik számára.

Az Alapjárat autós blogból egy dinamikusan növekvő látogatottságú autós magazinná nőtte ki magát 2016 októbere óta. Jelenleg több, mint 11 ezer rajongónk van a Facebookon, akik meglehetősen aktívan kedvelik tartalmainkat, és a hozzászólások, megosztások sem maradnak el. Jelen vagyunk a többi közösségi média felületen is: Twitteren, Instagramon és a YouTubeon is rendszeresen posztolunk, ezen oldalainkon is folyamatosan növekszik követőink száma.

Oldalunkon a friss hírek, hasznos, érdekes információk közlése mellett autós eseményekről is rendszeresen beszámolunk szöveges formában, valamint képekkel és videókkal is jelentkezünk az autós rendezvényekről. Autós tesztjeinkhez a gépjárműveket jellemzően a Magyar Autókereskedőház Zrt. és a PannonHandel Zrt. szolgáltatja.

BMW X6 M50d
A BMW X6 M50d teszteléséhez szükséges autót a Magyar Autókereskedőház Zrt. biztosította – http://www.mahzrt.hu/

A célunk az, hogy minél több autókedvelőt elérjünk. Szeretnénk megszólítani azokat az embereket, akiket érdekel az autók és a prémium gépjárművek világa. Elkezdtük felvenni a kapcsolatot olyan weboldalakkal, amelyeknek a látogatói szintén a prémium minőséget keresik, így az oldalaknak lehet egy olyan közös metszete, melynek következtében együttműködésünk mindkét fél számára gyümölcsöző lehet. Vadász, golf, lovas, yacht és pókerklubok mellett sípályákkal, hajóeladással és kiadással foglalkozó cégekkel, órákat értékesítő vállalkozásokkal, éttermekkel és szállodákkal is tervezünk együttműködni. Néhány céggel már jelenleg is aktív megállapodásunk van, mint a Lovas Nemzet és a ShootingPress és a Rage Budapest, ezek a cikkek weboldalunkon a Prémium menüpont alól érhetők el.

Amennyiben Ön is olyan klub vagy cég tulajdonosa, amely prémium termékeket vagy szolgáltatást értékesít, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@alapjarat.hu címen vagy a +36-20-299-58-30-as telefonszámon.