Figyelem! A cikk 2017-ben íródott. A RAGE Budapest 2018 nyarán bezárt.

Ki és miért alapította a RAGE Budapestet?

Csordás Mihály Kiskunfélegyházán nőtt fel, 14 évesen korától kezdve keményen dolgozott, esti iskolába járt, elvégezte a masszőr képzést, majd később az edzőit is. Szeged után Pesten folytatódott pályafutása, értékesítőként, üzletvezetőként is dolgozott, de mindig is tudta, hogy egyszer majd saját edzőtermét fogja igazgatni. Január óta azt csinálja, amit igazán szeret, az álmait éli és a főváros legmotiválóbb edzőtermét vezeti, a RAGE Budapestet.

Egy olyan termet akart létrehozni, amely képes betölteni azt az űrt a magyar fitness-ipar evolúciós skáláján, amely a családias, ismerkedős konditermek és a fanatikus, kalóriaszámlálós termek között tátongott. E két vonal fúziójának mentén egy olyan funkcionális edzőtermet akart, ahol kemény munka folyik, de közben jól érzi magát a sportoló, kapcsolatokat építhet, ismerkedhet.  

Emellett úgy érezte, az edzőtermek társadalmi normái és értékrendszerei kezdenek lefele ágazni. Ezt megkerülve hitte, hogy gátat szabhat ennek a romlásnak, segíthet példát mutatni a fiatalok számára. Egy olyan vállalkozás kellett, ahol akár a nehéz sorsú gyerekek szociális helyzete is jó irányba terelhető, éppen ezért foglalkoznak fiatalokkal, ezért van utánpótlás képzés, ezért állnak kapcsolatban gyermeknevelő intézettekkel, iskolákkal, önkormányzatokkal.

RAGE Budapest

A RAGE Budapestben négy alapsportág található meg

Az Olimpiai Súlyemelés Szűcs Endrével, a Budapesti Súlyemelő Szövetség elnökének a közreműködésével folyik, akivel már régóta dolgoznak együtt. Endrét egymás után 5 alkalommal választották meg az Év Edzőjének, neki köszönhetően sok hazai és nemzetközi rendezvényen vesznek részt a fiatal súlyemelők. Nála nagyobb szakmai tudással nemigen rendelkeznek Magyarországon, sokak szerint megtiszteltetés az ő óráit látogatni. Az érdeklődők az elméleti és gyakorlati képzés keretein belül sajátíthatják el a súlyemelést, minden hétfőn és csütörtökön.

A Calisthenics hazai nagymestere, Erdélyi Ádám tartja a Street Workout edzéseket. Ádám videói vitték előre és segítették Mihályt, amikor a sportággal kezdett ismerkedni, ma már személyesen is képviseli a RAGE értékeit. Ő az egyik legfelkészültebb szakedző az országban, aki a magyarországi Street Workout képzést a hátán cipeli.

RAGE Budapest

Az Erőemelő órákat Heves Balázs tartja. Egy motivált, fiatal, energikus sportolót ismerhettek az ő személyében, aki nagy jövő előtt áll. 2016 év elején végezte el a Thor Gym-ben az FMT képzést, rátermettségét már több versenyen bizonyította, célja, hogy a hosszú, rögös út végén a maximumot hozza ki tanítványaiból is.

A Cross-Training-et Nizsalóczki Erik koordinálja, utánpótlás vízilabda válogatott edző, több küzdősportban is kipróbálta már magát, ezért is tart változatos Cross edzéseket. A kettlebellel is jól bánik, az ő irányítása alatt folynak majd a nyári Vizes Cross-Training edzések is!

RAGE Budapest

A RAGE-ben Stretching & Mobility szemináriumokon és edzéseken is részt vehetsz, a nyújtás, mobilitás minden sportágnál rendkívül fontos. Győri Bettitől tanulhatsz, aki ovis kora óta táncol, később aerobik oktatói, TRX, funkcionális tréner, és 3D yoga tanfolyamot is végzett.

A prevencióra és a rekreációra is nagy hangsúlyt fektetnek, a köpölyözés, kinezió tape és a masszázs is növelheti a teljesítményed, ezek a szolgáltatások mind igénybe vehetőek a RAGE keretein belül, Nagy Bence masszőr által.

RAGE Budapest

Miért válaszd a RAGE Budapestet?

A terem egyik legfőbb célja a súlyemelő sportág népszerűsítése, amely mára egy elfeledett erősporttá vált. Emellett fontos, az itthon még újdonságnak számító Street Workout gatyába rázása. A Cross-Training és az Erőemelés mellett a csoportos órákat mindenkinek ajánlják, nincs kezdő vagy haladó óra, az egyén teljesítménye a fontos, a jelenlegi edzés szintedhez megfelelő progressziót kapod, így tudsz majd hatékonyan fejlődni. Garantálják a fejlődést, de nincs mese, végig kell járni az utat.

Azért nincs náluk Crossfit, mert kevés ember bírja el, először fel szeretnének készíteni a Crossfittre, ami már sokkal magasabb intenzitású edzéseket takar. Terveik között szerepel, hogy elfogadott és bejegyzett teremmé váljanak a CrossFit nemzet berkein belül. Addig az egyes gyakorlatok tökéletesítésre van mód és lehetőség, szakképzett, több sportágban is helytálló edzők által. Céljuk, hogy hivatalos CrossFit helyként atlétákat neveljenek, akik a RAGE Budapest értékeit képviselve, versenyeken bizonyítják majd tudásukat.

Fontos, hogy az idősebb generáció és a fiatalok is jól megférjenek egymás mellett, a RAGE-ben a New School és az Old School jelleg is testet ölt. Az idősebb generációtól a fiatalok sokat tanulhatnak, emellett a Budapesti Súlyemelő Szövetség által biztosított Eleiko eszközökön sajátíthatják el az erősportok fortélyait. A jó hangulathoz hozzájárul a graffitik és a zenék sokszínűsége, a nyitottság és motiváció egyaránt érezhető a terem miliőjében és a dolgozók mentalitásában is.

RAGE Budapest

A konditeremben sokszor céltalanul bolyong az ember, laikusként próbál meg szebbé, fittebbé válni. Ez rossz irányba viheti el a testének a fejlődését, ízületi, mobilitási problémák léphetnek fel. Sokszor a személyi edzés sem kárpótol, mert drága és ugyanúgy egyedül kell végig vinned a gyakorlatokat.

Azért érdemes tehát a csoportos órákat választani, mert itt mindent edző koordinál, nincs lazsálás, szem előtt vagy, folyamatos motivációban részesülsz, a csoportos munkának köszönhetően barátságok, szerelmek szövődhetnek, közösség épülhet ki.

A normál kondikhoz képest a RAGE-ben olyan eszközöket találsz, amiken funkcionálisan tudod használni a tested, arra, amire teremtetett, ezáltal élménydúsabb, változatosabb edzéseken vehetsz részt. A sport klub feeling és az élő DJ-s edzések pedig garantálják a jó hangulatot.

RAGE Budapest

Az edzések délelőtt és délután is elérhetőek, reggel, még munka előtt 7:00-tól és 8:00-tól is mozoghatsz. A telítettebb, esti szakaszban 17:00-tól várják a tudatos sportolókat, igény szerint bővíteni tudják az óraszámokat is.

A RAGE Budapest a Soroksári út 110-112-ben található, a tömött városközponttól távolabb, jól megközelíthető, parkolókkal ellátott helyen. A IX. kerületben nem volt eddig ilyen szintű funkcionális edzőterem, az egyetemi hallgatókat és az Infopark, Haller Gardens irodaház dolgozóit szeretnék a közelség miatt magukhoz csábítani.

A környéken ráadásul jól kiépített Street Workout parkok is vannak, ahol a nyári Szabadtéri Street Workout edzések majd megrendezésre kerülnek. Aki egy nem mindennapi edzőtermet keres az talál rá módot, hogy nap mint nap eljárjon ide, a távolság nem lehet kifogás!

Jövőbeni tervek

Távlati terveik között szerepel a RAGE franchise kialakítása itthon és nemzetközi szinten is, ehhez szükséges majd a termek számának bővítése. A sportra és egészségre nevelést nemzetközi színtéren is megvalósítanák, hűek maradnának eddigi eszméikhez, lehetőséget és irányt mutatnának a céltalanoknak.

Ezek mellett egyesületek alapítását is tervbe vették, továbbra is szeretnének közhasznú tevékenységekben aktívan részt venni. Az együttműködő partnereket szívesen fogadják, a magyarországi Súlyemelő Szövetséggel és a IX. kerületi önkormányzattal folyamatban lévő közös kooperáció nagyszabású célok megfogalmazására és kivitelezésére ösztönzi őket.

A RAGE Budapest tehát a motiváció köré épül, a terem hangulatának köszönhetően folyamatos pozitív impulzusok érnek, az egészségfejlesztés, a masszázs és a különböző szolgáltatások pedig a helyes életmód felé terelnek.

Hónapokon átívelő kedvezmények várnak, mint pl. a nyári bérlet akció, amely arra ösztönöz, hogy a nyáron is eddz keményen, ne kelljen ősszel mindent elölről kezdened. A RAGE közösség tagjainak mindennapjait a motiváló médiatartalmakkal, szemináriumokkal, Szabadtéri Street Workout edzésekkel, Vizes Cross-Traininggel teszik változatossá.

Lehetsz teljesen kezdő, vagy újra kezdő, akár élsportoló is; a legfontosabb, hogy a lehetőségeidet és a Benned rejlő erőt s akaratot kihozd edzésről-edzésre. Ha tudod, hogy tenni és változtatni akarsz, de nem tudod hol és hogyan kezdj hozzá, akkor gyere, bízz a RAGE Budapest speciális és egyedülálló edzés mechanikájában, ők végig visznek az általad megálmodott úton!

RAGE Budapest

Elérhetőségek:

Prémium termékeket vagy szolgáltatást kínál a cége?

Amennyiben Ön is olyan klub vagy cég tulajdonosa, amely prémium termékeket vagy szolgáltatást értékesít, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@alapjarat.hu címen vagy a +36-20-299-58-30-as telefonszámon.