Így alakult volna az F1 egy párhuzamos univerzumban?

Tóth Balázs
Közzétéve:
2020-06-09, 11:57

Az ott Glock? Nem!

Játsszunk el a gondolattal, hogyan alakault volna Lewis Hamilton karrierje, ha 2008-ban Brazíliában az utolsó körben nem tudja megelőzni Glockot. Mi lett volna, ha az ott nem Timo Glock lett volna, hanem mondjuk Giancarlo Fisichella a Force Indiával? Felipe Massa világbajnoki címet ünnepelhetett volna Ferrarival, s teljesen más mederben folytatódhatott volna a brazil, mi több, a Ferrari sorsa is.

Az Untasfasfled nevű YouTube csatornára éppen egy olyan videó került fel, amely azt taglalja, mi történt volna, ha az események fordítva történnek, mint a valóságban. 2010-ben Abu Dzabiban Alonso tartotta volna fel Petrovot... Ugyancsak ebben az évben Németországban a következő mondat hangzott volna el a spanyol fülesén:

"Felipe is faster than you."

Ugyan a "mi lett volna ha" kezdetű mondatoknak nem sok értelme van, mégis szórakoztató megnézni a 11,5 perces összeállítást.

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek