Ilyen a gokartos paintball, Lucas di Grassiék megcsinálták - VIDEÓ

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-11-27, 11:19

A brazil pilóta egészen egyedi módját választotta az idényre való felkészülésnek.

Lucas Di Grassi az a pilóta, aki habár eljutott a Forma-1-ig, igazából nem tudott akkora sikereket elérni. A királykategória előtt sem volt meg benne az, aminek meg kellett volna, hiszen már három szezont is teljesített nagyobb siker nélkül az akkor még GP2 néven futó nevelőbajnokságban. Három különböző csapatban szerepelt, és habár az a generáció nem feltétlenül volt nagyon sikeres, többek között olyan nevekkel, mint például Romain Grosjean, Pastor Maldonado, Vitalij Petrov, vagy Timo Glock versenyzett együtt.

Ha esetleg nem indul el a videó, megnézheted YouTube videomegosztó csatornán.

Di Grassi azóta a Formula-E-ben versenyzik, ahol a 2016/17-es szezonban bajnoki címet is szerzett. Most pedig, hogy holtszezon van, egészen egyedi módját választották a felkészülésnek a januárban induló idénykezdetre. A brazil pilóta és társai ugyanis gokartos paintball bajnokságot tartottak, amit talán még soha senki nem próbált ki. Egészen izgalmas lehetett.

Ha érdekel, milyen driftelve csapatni a gokartoknál nagyobb és izmosabb gépekkel, nézd meg ezt a bemutatót. Amennyiben a videó nem indulna el, megtekintheted ezen a linken.

Kapcsolódó írások

Adrian Campos csapattulajdonos szemből
2021. január 28.
Korábban versenyző volt, majd csapatvezető, tulajdonos és alapító is lett. 60 éves volt.
Romain Grosjean a Haas garázsában mereng
2020. december 02.
Egy beváltatlan ígéret, aki a baleseteiről marad emlékezetes.

További hírek