Nagy Dani sikere a TCR Europe magyar hétvégéjén - GALÉRIA

Közzétéve:
2019-04-30, 10:35

Nagy Dani felállt a dobogóra a hungaroringi második versenyén

A WTCR betétfutamaként rendezték a TCR Europe nyitóhétvégéjét, ahol Nagy Daninak és a M1RA Motorsportnak szurkolhattak a nézők. Szombaton lezavarták az időmérőket, ahol Dani már villantott egy remek időt.

A vasárnap ennél is több izgalmat tartogatott, ugyanis a TCR Europe mind a két versenyét ekkor rendezték és ugyebár a pontokat a kockás zászló után osztják... Az eső egész nap kerülgette a pályát, végül kissé nyirkossá vált az aszfalt, amivel a slickkel szerelt autók nem igazán tudtak mit kezdeni.

Nagy Dániel az autójában ülve

A második futamon Nagy Dániel higgadt és okos versenyzéssel a biztos harmadik helyre hozta be a M1RA-s Hyundait, a lelátón ülők legnagyobb örömére. Hétvégén mind a két sorozatban villantottak a honfitársak, Danin kívül Michelisz Norbi is dobogóra állt a WTCR harmadik futamán, Tassi Attila pedig értékes pontokat zsebelt be.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Kettős M1RA győzelem a TCR második hungaroringi futmán! GT Open - 2. Nap
2018. július 08.
A pole-ból induló Francisco Mora nyerte a TCR Europe második futamát a Hungaroringen, őt csapattársa, Nagy Dániel követte.
A Samsung önvezető autót fog tesztelni
2017. május 04.
A koreai infrastruktúráért és közlekedésért felelős minisztérium engedélyt adott a Samsungnak, hogy elkezdhesse az önvezető autó rendszerét tesztelni

További hírek