2023. április 26. | 11:58

Az Aston Martin spanyol pilótája már reagált is a híresztelésekre.

Fernando Alonso körülbelül egy hónappal ezelőtt tudatta követőivel a közösségi médiában, hogy már nem alkotnak egy párt Andrea Schlagerrel, az osztrák Servus TV riporterével.

Az Aston Martin spanyol pilótáját a Forma-1-es tavaszi szünetben máris összeboronálták egy másik hölggyel. A pletykák szerint Alonso Taylor Swift amerikai énekesnővel randizgat.

A 41 éves autóversenyző a TikTokon közzétett videóban reagált a híresztelésekre. A felvétel aláfestő zenéje Swift Karma című dalának felgyorsított változata, Alonso egy fotelban ülve nézi a telefonját, majd kacsint egyet a kamerának.

A videó aláírásában a „Race week era” szavak szerepelnek, mely egyrészt arra vonatkozik, hogy a hétvégén Azerbajdzsánban folytatódik a száguldás, másrészt pedig a 33 éves előadóművész „Era” nevű turnéjára is utalhat.

A TikTok videó természetesen megmozgatta a követők fantáziáját. Sokan úgy vélik, Alonso ezzel megerősítette, hogy viszonya van az énekesnővel. Mások szerint csak egy vicc az egész, az Aston Martin versenyzője szimplán így kíván üzenni a közvéleménynek, a pletykáknak pedig semmi alapja sincs.

@fernandoalonso Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1 ♬ karma sped up - ✨️j <3 ✨️

A hétvégén az Azeri Nagydíjjal folytatódik a Forma-1 2023-as idénye. Fernando Alonso remekül kezdte a szezont, minden eddigi futamon dobogós helyen végzett, az egyéni tabellán jelenleg a 3. helyen áll.

Az Aston Martin spanyol versenyzője élvezi, hogy ismét győzelmekért harcolhat. Azerbajdzsánban számos kaotikus futamot rendeztek a múltban, az események kedvező alakulása esetén Alonso akár a pódium tetején is találhatja magát vasárnap délután.

Quinn Rooney / Getty Images