Räikkönen kontra Räikkönen! Ezt látnod kell!

Közzétéve:
2020-06-25, 21:26

10-15 éven belül újra lesz Räikkönen az F1-es rajtrácson?  

Július 5-én kezdetét veszi a kissé megtépázott 2020-as Forma-1-es szezon. Az Osztrák Nagydíjig tehát már két hét sincs hátra. A pilóták, a csapatok és a rajongók is nagyon várják a folytatást.

Az Alfa Romeo pilótája, Kimi Räikkönen az elmúlt időszakban több időt tudott a családjával tölteni. A közösségi médiában látott felvételek arról tanúskodnak, Kimi élvezi az apa szerepet. Több videót is posztoltak, ahol a kertben labdázik a gyerekekkel, vagy éppen a medencében játszanak. A héten egy versenyzéshez köthető felvétel került feltöltésre, melyen Räikkönen Robin nevű kisfiával gokartozik.

A videót Minttu Räikkönen, Kimi felesége tette közzé, a következő hozzászólással:

„Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Robin gyorsabb.”

Tekintve, hogy apuka Forma-1-es világbajnok, nem is rossz teljesítmény ez egy ötévestől.

Räikkonen és fia gokartoznak

Kimi Räikkönen a közelmúltban beszélt Robin gokartok iránt mutatott érdeklődéséről. Az ő korában ez csak a szórakozásról kell szóljon, nem érdemes az ideális ívről vagy a megfelelő kigyorsításról beszélgetni.

„Nem mondtam neki, hogyan vezessen, nem mértük a köridőket sem. A legfontosabb, hogy élvezze az egészet. Én nem nézem, hogy jól csinálja-e, vagy sem. Még csak öt éves. Ha pár év múlva is tetszik neki, és akarja csinálni, akkor talán átgondoljuk a lehetőségeket. Egyelőre örülök, ha tetszik neki valami” - mondta a Ferrari 2007-es világbajnoka.

Az Instagramon megosztott videóból az is kiderült, hogy az ifjú Robin 40 kört tett meg a gokartpályán, és csak egyszer pördült meg. Hiába, a vér nem válik vízzé.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek