A WTCR túraautó-világkupa sorozat második hétvégéjén Michelisz Norbiért, Tassi Attiláért és Tenke Tamásért is szurkolhatunk, azonban a TCR Európa-kupában Nagy Dániel sikerében is bízhattunk a Hungaroringen. Az összetett kvalifikáció után Dani a 8. helyen végzett, majd az első, vasárnapi futamon a hatodik helyre hozta fel a M1RA Motorsport színekben versenyző Hyundait.

A második futamon Nagy Dani a harmadik helyről kezdett, de hamar sikerült az első helyre felküzdenie magát. A csepergő eső szép lassan elkezdte áztatni a pályát, a rajtot követő két, szerencsétlenül kieső versenyző miatt a safety car vezette néhány körig a mezőnyt. Sorra hullotak az autók, majd a hetedik körben jött Brisché és Magnus, akik elkezdték  szorongatni Danit, végül a nyolcadik körben már mindketten a magyar versenyző előtt voltak. Dani a harmadik pozíciót stabilan tartotta a futam végéig, így ő is felálhatott a dobogóra.

Az első 10 sorrendje a következő képpen alakult: Briché, Magnus, Nagy, Borkovic, Panciatic, Urrutia, Lémeret, Files, Potty, Kajaia

Helyszíni fotók: Háfra Zsolt