A rendezvény évről évre egyre több kiállítónak, premiernek, valamint exkluzív látnivalónak ad otthont. Bővülő termékek, szolgáltatások és járművek kerülnek bemutatásra, a kiállítás az első évekhez képest mára már közel a hétszeresére nőtt. A kiállítás garantálja az egész napos szórakozást, közel 2000 jármű mellett folyamatos, akciódús programokkal szórakoztatják a látogatókat.

Programok

Itthon soha nem látott tuning gyöngyszemeket lehet majd megtekinteni, számos komoly tuning és hifi demóautó is érkezik majd erre a három napra, a legnagyobb márkák kíséretében. 2017-ben is itt indul az autósport szezon, a Gymkhana Országos Bajnokság első versenyének is szemtanúja lehetsz! A széria autók kiállításának szentelt részlegben a gyártók legújabb modelljeit ismerheted meg testközelből! Classic Auto Show a veteránok szerelmeseinek, ahol komplett tematikaként mutatják be a patinás veterán és oldtimer modelleket. A Hot Rod szekcióban átalakított veterán izomautókkal, egyedileg épített járművekkel találkozhatsz, pin-up lányokkal fűszerezve.

Idén még többet mutatnak a szervezők, több oldalon keresztül ecsetelhetném a programokat, bővebben itt olvashatsz! 

Helyszín

A Show helyszínét a Hungexpo biztosítja, mely Budapest Vásárközpontban található (Budapest X., Albertirsai út 10). Pavilonok kiosztása itt

Az Alapjárat csapata az AMTS-en!

Szerkesztőségünk is kilátogat a hétvégi eseményre! Pénteken és szombaton is aktív részvevői leszünk a programoknak, interjúkat, képanyagokat készítünk, hogy azok az olvasóink is át tudják élni az esemény hangulatát, akik nem tudtak kilátogatni erre a csábító autós rendezvényre.

Ha van olyan kiállító vagy program, amiről részletesen olvasnál a későbbiekben, írd meg nekünk! Várjuk az ötleteteket, javaslatotokat üzenetben vagy a kommenteken keresztül! 

Forrás:

Ajánlott cikkeink: